ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Δύσκολα τη Μονπελιέ η Παρί παρά το τελικό σκορ

Πολύ δύσκολο διπλό στο «Μοζόν» για την Παρί Σεν Ζερμέν παρόλο που το σκορ παραπλανεί. Επικράτησε με 3-1 της Μονπελιέ και παρέμεινε σταθερά πρώτη.

Δύσκολα τη Μονπελιέ η Παρί παρά το τελικό σκορ

Μια εκτός έδρας νίκη που στην πορεία θα φανή πολύ χρήσιμη πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Παρισιού πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Μονπελιέ νικώντας τη με 3-1. Το σκορ είναι ολίγον τι παραπλανητικό και δεν ήρθε τόσο εύκολα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Η Παρί έμεινε μόνη πρώτη στους 28 βαθμούς πλέον μετά από 13 αγωνιστικές. Βρίσκεται στο +4 από τη δεύτερη Μαρσέιγ, αλλά η ομάδα από τη Μασσαλία έχει δυο παιχνίδια λιγότερα.

Το ματς

Η Παρί μπήκε σχεδόν όπως προβλέπεται για μια ομάδα του βεληνεκούς της. Αλλά, δεν κατάφερε από την αρχή να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Ομλέν. Είχε φλύαρη κατοχή, με την Μονπελιέ απλώς να περιμένει τις κινήσεις της με σκοπό να τη χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Χρειάστηκε να περάσουν 33 λεπτά για να πετύχει το πρώτο γκολ η ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ο Ντι Μαρία έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε παράλληλη μπαλιά και ο Νταγκμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οκτώ λεπτά μετά, ο Ραφίνια βρέθηκε ανέλπιστα μόνος του έξω από την περιοχή της Μονπελιέ. Αφού είχε κάνει πρώτα ατομική ενέργεια, με τους αντιπάλους αμυντικούς απλώς να τον κοιτάνε. Ο μέσος της Παρί σούταρε, αλλά ο Ομλέν απέκρουσε εύκολα μιας και η μπάλα πήγε κατευθείαν πάνω του. Παρί

Σκληρή η Μονπελιέ, λυτρώθηκε η Παρί

Στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Ο Μαβιντιντί σε φάση διαρκείας με ψυχραιμία έκανε το 1-1. Πήρε μπαλιά με τον Νάβας εξουδετερωμένο στη μικρή περιοχή, έκανε σουτ με τον Νταγκμπά να αποκρούει με το χέρι. Η μπάλα έφτασε ξανά στον παίκτη της Μονπελιέ που σούταρε ξανά. Ο Νάβας το έβγαλε, αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή όπως έδειξε το Goal Line Technology. Ο ίδιος παίκτης πήγε να φέρει τα πάνω κάτω στιγμές αργότερα, αλλά ο Νάβας αυτή τη φορά πήρε το αίμα του πίσω.

Ο Ντι Μαρία στο 69ο λεπτό πήγε να επαναφέρει την Παρί στο ρόλο του οδηγού. Αλλά, ο εξαιρετικός τερματοφύλακας της Μονπελιέ του στέρησε τη χαρά με ωραία επέμβαση. Το άγχος κυρίευε όλο και περισσότερο τους Παριζιάνους και τον Τόμας Τούχελ. Ο κόουτς των πρωταθλητών Γαλλίας λίγο πριν μάλιστα είχε κάνει τρεις μαζεμένες αλλαγές.

Αυτές μπορεί να μην βοήθησαν, αλλά έδωσαν άλλη πνοή στην Παρί. Έτσι ήρθε το πολυπόθητο 2-1 στο 77′ με σκόρερ τον Μόιζε Κιν ο οποίος έκανε καταπληκτικό τελείωμα. Μέχρι να έρθει στις καθυστερήσεις ο Μπαπέ από τον πάγκο (μπήκε στο 78′) να κάνει το τελικό 3-1. Αν και η Μονπελιέ στο τέλος είχε δοκάρι με τον Ριστίτς και στη συνέχεια της φάσης ο Σκούλετιτς δεν μπόρεσε να μειώσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ