ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τον εκλεκτό της… Σίτι για «σωτήρα» της η Γιουνάιτεντ!
«Άρρωστος» φαν του Μέσι έκανε τατουάζ το αυτόγραφο του! (vid)
Έριξε άκυρο σε… αδιανόητα λεφτά για τον Γιαμάλ η Μπάρτσα!
Η Λεβερκούζεν δε θέλει να πάθει… Ντόρτμουντ με τον Βιρτς!
Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε το τι θα καθορίσει το μέλλον του στη Σίτι! (pic)
Ο πρώην της Ρόμα ξέσπασε: «Μουρίνιο με είπες προδότη, ξεπέρασες τα όρια!»
Ο Τούχελ και τα… μαγικά κόλπα του για να ξανακάνει την Αγγλία νικήτρια! (pic)
Γιουνάιτεντ: Υπάρχει «κίνηση» – Ξεκίνησε συνομιλίες με τον Τέρζιτς!
GOAL: Οι 10 κορυφαίοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα (pic)
Τέλος στο εφιαλτικό σενάριο – «Δεν αποσύρεται ο… άτυχος της Ρεάλ»
Η FA τιμώρησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με «καμπάνα» πέντε αγωνιστικών
Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ματς με τον ΟΦΗ – Ερωτηματικό σε μια θέση!
Ο Σλοτ βούλωσε στόματα: «Ολλανδία και Λίβερπουλ έχουν ηγέτη και τον ξέρετε όλοι»
ΑΕΚ: Όλοι… μέσα για τον ΠΑΟΚ – Το πλάνο για Μαρσιάλ και Λαμέλα
Πουλάει τρέλα ο Τεν Χαγκ: «Συγκεκριμένα ΜΜΕ θέλουν να με διώξουν και λένε ψέματα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
La Liga

Με τη πλάτη στον τοίχο… ήταν Ρεάλ! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε νίκη και μόνο νίκη κόντρα στη Σεβίλλη και τα κατάφερε χάρις το γκολ του Βινίσιους - με τη βοήθεια του Μπόνο - να πάρει το πολύτιμο διπλό.

Με τη πλάτη στον τοίχο… ήταν Ρεάλ! (vid)

To μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα πραγματοποιήθηκε στο Ραμόν Σάντσεζ Πιθχουάν. Εκεί η γηπεδούχος Σεβίλλη υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα παιχνίδι που βρήκε και τις δύο ομάδες να έρχονται από βαριές ήττες μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη. Από τη μία η Σεβίλλη με τους Ανδαλουσιανούς να πληγώνονται ανεπανόρθωτα από τη Τσέλσι με τον Ολιβιέ Ζιρού (0-4). Από την άλλη η κακή Ρεάλ γνώρισε την ήττα από τη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ και έκανε δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Λα Λίγκα οι δύο ομάδες πραγματοποιούν προβληματικό ξεκίνημα, πολύ περισσότερο αυτό για τους Μαδριλένους. Η σημερινή αναμέτρηση βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν το πρέπει στο μυαλό τους. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προσπάθησε από το ξεκίνημα να επιβάλλει τον ρυθμό της. Με τον Καρίμ Μπενζεμά στην αιχμή του δόρατος η «Βασίλισσα» κατάφερε να απειλήσει δις στο πρώτο ημίχρονο. Ρεάλ Μαδρίτης

Βινίσιους και Μπόνο έκαναν τη δουλειά για τη Ρεάλ

Οι προσπάθειες του Γάλλου επιθετικού δεν βρήκαν τον πολυπόθητο στόχο, ωστόσο η Ρεάλ παρουσιάστηκε σαφώς πιο επικίνδυνη από την αντίπαλο της. Η Σεβίλλη πήγε το παιχνίδι στη δύναμη παλεύοντας να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερες μάχες στο χώρο του κέντρου. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ με τις δύο ομάδες να προσπαθούν περισσότερο να καλύψουν τα νώτα τους.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κυνηγήσουν περισσότερο το γκολ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε χώρο στον αντίπαλο της προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανούς χώρους στη κόντρα. Έτσι και έγινε. Οι Μαδριλένοι στο 55′ βγήκαν μπροστά και έφθασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Ο Μεντί έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά. Ο ταλαντούχος μπακ έκανε τη παράλληλη σέντρα με στόχο τον Βινίσιους. Εκεί ο Βραζιλιάνος βρήκε τη μπάλα τόσο όσο να ξεγελάσει τον Μπόνο, με τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης στέλνει με το σώμα του τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ρεάλ Μαδρίτης περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα δίνοντας τη μπάλα στη Σεβίλλη. Στο τελευταίο 20λεπτο οι Σεβιγιάνοι έδειχνα πιο φρέσκοι στο γήπεδο όμως οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό. Κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους το σουτ του Οκάμπος στο 86′ με τον Κουρτουά να απομακρύνει τον κίνδυνο από την εστία του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ