ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Βιρτζίλ Φαν Ντάικ: Φτιαγμένος από ατσάλι! (pics)

Ευχάριστα νέα για τη Λίβερπουλ μετά από καιρό! Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ ξεκίνησε την αποθεραπεία του στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Βιρτζίλ Φαν Ντάικ: Φτιαγμένος από ατσάλι! (pics)

Το σκαρί του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ είναι από τα πιο δυνατά που υπάρχουν στην Αγγλία. Δύσκολα θα βρεις άλλον αμυντικό με αυτό το κορμί. Ψηλός, γεμάτος “μούσκουλα”. Δεν είναι μυστικό ότι ο Ολλανδός “λιώνει” στις προπονήσεις.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι είναι από τους κορυφαίους στη θέση του τα τελευταία χρόνια. Ίσως και το νούμερο ένα εδώ που τα λέμε, σύμφωνα με πολλούς. Παρόλα αυτά στο εκτός έδρας ματς με την Έβερτον μία στιγμή έφτανε για να τον σακατέψει.

Ακόμη και αυτός γίγαντας λύγισε. Ο Τζόρνταν Πίκφορντ έπεσε πάνω του με δύναμη και ατσούμπαλα. Αυτό ήταν. Ρήξη χιαστών και… άντε γεια σεζόν. Όλοι στη Λίβερπουλ έμειναν… παγωτό όταν άκουσαν τα νέα. Ωστόσο, μερικές εβδομάδες αργότερα έπαθαν πάλι το ίδιο. Πάλι με τον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ. Αυτή τη φορά για καλό λόγο. Μιας και λίγες εβδομάδες μετά την επέμβαση στο γόνατό του ο ταλαντούχος στόπερ επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ για να συνεχίσει την αποθεραπεία του σε ακόμη πιο εντατικούς και πιο δυνατούς ρυθμούς.

Κάτι που δείχνει ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε, έστω και στο τέλος, να παίζει. Ακόμη και για λίγο. Θηρίο στο κλουβί ο Φαν Ντάικ!

Θηρίο στο κλουβί ο Φαν Ντάικ!

Η απουσία του; Μεγάλη για τη Λίβερπουλ. Σίγουρα αυτό μπορεί να μην έχει κοστίσει για την ώρα τόσο ακριβά στην αγγλική ομάδα. Ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ, ούτε και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο τα νούμερα που “παίζουν” μπάλα. Είναι και η παρουσία του εντός αγωνιστικού χώρου που τον κάνει να λάμπει δια της… απουσίας του.

Ο Ολλανδός στόπερ από τότε που πήγε στους “reds” έγινε βασικός και αναντικατάστατος. Όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Οι “κόκκινοι” χάρη σε εκείνον και τις εμφανίσεις του κατά ένα μεγάλο ποσοστό κατέκτησαν τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ το 2019, όσο και την Πρέμιερ Λιγκ ένα χρόνο αργότερα. Τυχαίο; Μάλλον όχι.

Ωστόσο, ο Φαν Ντάικ είναι ακόμη στην αρχή της αποθεραπείας του. Ξέρει ότι έχει δρόμο μπροστά του. Πολλές ώρες σε γυμναστήρια. Παρόλα αυτά το πάθος και η λάμψη από τα μάτια του δεν έχουν φύγει. Κανονικό θηρίο στο κλουβί μέχρι να παίξει και πάλι στο υψηλό επίπεδο ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ