ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανανεώνει ο Φερνάντες και παίρνει τα διπλά!

Μόλις ένα χρόνο σχεδόν, από τη στιγμή που έγινε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο Φερνάντες ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ανανεώνει ο Φερνάντες και παίρνει τα διπλά!

Το τι προσφέρει και τι σημαίνει ο Μπρούνο Φερνάντες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλέον δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Είναι κάιτ που ο καθένας το αναγνωρίζει. Ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να δει πολλά παιχνίδια της ομάδας. Ο Πορτογάλος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Μάντσεστερ έδειξε τι παίκτης είναι και ότι έχει σπουδαία προσόντα. Αυτό βέβαια που τον διακρίνει ιδιαίτερα είναι το πάθος του. Ο Μπρούνο Φερνάντες δίνει το 100% σε κάθε ματς και αυτό είναι κάτι που εκτιμάται από όλους.

Εκτός από το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η Γιουνάιτεντ έχει σκοπό να επιβραβεύσει περαιτέρω τον Φερνάντες. Για αυτό το λόγο, ετοιμάζεται να προτείνε στον Μπρούνο Φερνάντες νέο συμβόλαιο. Και μάλιστα, ένα μόλις χρόνο μετά την άφιξή του από την Σπόρτινγκ, έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, οι παράγοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύουν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις μαζί του, αυξάνοντας τον μισθό του, προχωρώντας σε μια μικρή παράταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2025. Ανανεώνει ο Φερνάντες και παίρνει τα διπλά!

Τα διπλά αλλά ακόμα υπάρχουν πιο ακριβοπληρωμένοι

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 26χρονος Πορτογάλος διεθνής θα μπορούσε έτσι να διπλασιάσει τον τρέχοντα μισθό του, φτάνοντας περίπου τα 221.000 ευρώ την εβδομάδα. Πάντως ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, θα εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν πιο υψηλές απολαβές από τον Φερνάντες. Συγκεκριμένα, περισσότερα χρήματα κερδίζουν ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο Πoλ Πογκμπά και ο Άντονι Μαρσιάλ.

Μπορεί ο Πορτογάλος να προσφέρει πολλά παραπάνω από όλους στην ομάδα αλλά το γεγονός ότι ήρθε μόλις πέρυσι από την Σπόρτινγκ τον κατέταξε στους παίκτες με μέτριες οικονομικές απολαβές. Σε σχέση με τους άλλους μισθούς στη Γιουνάιτεντ. Πάντως αυτά που προσφέρει ο Φερνάντες στην ομάδα δεν πέρασαν απαρατήρητα και αμέσως η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για ανανέωση συμβολαίου. Μιλάμε για μία σπάνια περίπτωση. Όπως σπάνια είναι και αυτά που κάνει ο παίκτης για την ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ