ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μία φορά και έναν καιρό ήταν ένας Άγγλος, ένας Νοτιοκορεάτης και η… Τότεναμ! (vid)

Με πρωταγωνιστές τους... συνήθεις υπόπτους (Χάρι Κέιν και Σον) η Τότεναμ πήρε ακόμη ένα ντέρμπι, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-0 την Άρσεναλ.

Μία φορά και έναν καιρό ήταν ένας Άγγλος, ένας Νοτιοκορεάτης και η… Τότεναμ! (vid)

Δεν είναι πλάκα. Ούτε αστείο! Και ας έμοιαζε σαν ένα τέτοιο πριν από κάμποσο καιρό. Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο έχει χαρακτήρα. Ατσάλι. Και εκτός από αυτά έχει δύο σπουδαίους παίκτες να την “κουβαλάνε” στα ντέρμπι. Τους Χάρι Κέιν και Σον.

Ο Άγγλος και ο Νοτιοκορεάτης ήταν εκείνοι που έφτιαξαν και σημείωσαν από ένα γκολ στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Άρσεναλ. Οι “πετεινοί” επικράτησαν με σκορ 2-0 των “κανονιέρηδων” στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Κατώτερη των περιστάσεων οι “κόκκινοι” του Λονδίνου. Είχαν την κατοχή για αρκετή ώρα, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν να απειλούν ή να μπορούν να κοντράρουν στα ίσα τους συμπολίτες τους.

TO MATΣ:

Κάποτε στα ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου φαβορί στα χαρτιά, αλλά στο χορτάρι ήταν η Άρσεναλ. Αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Κάτι που επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο. Άλλωστε έχουν δείξει σε αρκετές ανάλογες περιπτώσεις φέτος πως δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την “παλιά” Τότεναμ.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τον γνωστό τρόπο τους. Τον τρόπο που έχει επιλέξει από την πρώτη ημέρα ο Ζοσέ Μουρίνιο. Δηλαδή, να δώσουν την μπάλα και την κατοχή στους παίκτες της Άρσεναλ και τους “χτυπήσουν” σε κάποια αντεπίθεση.

Αυτό δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Μόλις στο 13΄ οι “πετεινοί” βγήκαν μπροστά και στην πρώτη τους ουσιαστική φάση πήραν το προβάδισμα με τον Σον. Εκείνος που του έδωσε την πάσα ήταν ο Χάρι Κέιν. Η εικόνα της Τότεναμ δεν άλλαξε καθόλου στα επόμενα λεπτά παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε θέση οδηγού από νωρίς.

Στον αντίποδα οι “κόκκινοι” του Λονδίνου με “όπλο” την κατοχή και τις σέντρες τους ήθελαν κάπως και με κάποιον να απαντήσουν. Αυτό όχι μόνο δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά είδαν τον Κέιν να “γράφει” το 2-0 στο 45′ έπειτα από… σερβίρισμα του Σον. Οι ρόλοι μπορεί να αντιστράφηκαν, αλλά η ουσία ήταν η ίδια, όπως και λίγο νωρίτερα.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Όσο και αν πίεσαν οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν απειλητικοί ή να φτάσουν κοντά σε κάποιο τέρμα, όπου θα τους έδινε δύναμη και ψυχολογία για κάτι καλύτερο. Έτσι, η Τότεναμ χωρίς να εντυπωσιάσει και χωρίς να… θέλξει με το ποδόσφαιρό της πήρε ακόμη μία μεγάλη νίκη σε ένα μεγάλο ματς με σκορ 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ