ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ντεστ: “Με ήθελε η Μπάγερν, αλλά το όνειρό μου ήταν η Μπαρτσελόνα”

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και όχι στην Μπάγερν Μονάχου, ανέφερε ο Σερτζίνιο Ντεστ.

Ντεστ: “Με ήθελε η Μπάγερν, αλλά το όνειρό μου ήταν η Μπαρτσελόνα”

Ήταν μία από τις τελευταίες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που πέρασε. Οι Καταλανοί δεν ήταν το φαβορί για την απόκτηση του Σερτζίνιο Ντεστ από τον Άγιαξ. Παρόλα αυτά οι καλές σχέσεις των δύο συλλόγων, όσο και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στο “Καμπ Νου” έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να γίνει το deal.

Οι “μπλαουγκράνα” δεν ήταν οι μόνοι που τον ήθελαν. Ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο είχε εκδηλώσει και η Μπάγερν Μονάχου. Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο που οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που βρίσκονταν πιο μπροστά από τους Ισπανούς όσον αφορά τον Αμερικανό μπακ.

Ωστόσο, άλλοι χαμογέλασαν στο τέλος. Ο Ρόναλντ Κούμαν και η παρέα του. Ο ίδιος ο νεαρός αμυντικός με δηλώσεις του επισήμανε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Ακόμη και τώρα που η Μπαρτσελόνα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο στο πρόσφατο παρελθόν.

Αυτό δεν ήταν και τόσο σημαντικό για τον ίδιο. Μιας και το όνειρό του ήταν να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της “Μπάρτσα”. Κάτι που εν τέλει και έγινε πραγματικότητα προ μηνών. Μπαρτσελόνα και... ξερό ψωμί για τον Ντεστ! 

Μπαρτσελόνα και… ξερό ψωμί για τον Ντεστ!

Οι εμφανίσεις του Σερτζίνιο Ντεστ με τη φανέλα του Άγιαξ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Ερεντιβίζιε δεν πέρασαν στα… ψιλά. Ήδη από τον περασμένο Χειμώνα οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου τον είχαν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

Παρόλα αυτά δίστασαν. Δεν κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του. Παρά μόνο όταν η Μπαρτσελόνα του είχε κάνει επίσημη πρόταση. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είχαν πάρει ήδη τον δρόμο τους.

“Ναι είναι αλήθεια. Είχα πρόταση το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου. Όταν μία τέτοια ομάδα σε θέλει δεν είναι εύκολο να πεις όχι. Παρόλα αυτά ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα. Αυτό ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρός και δεν γινόταν διαφορετικά.

Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα. Γίνονται πολλές και διαφορετικές αλλαγές. Η πρόταση της Μπαρτσελόνα με κέρδισε γιατί φαίνεται ότι υπάρχει πλάνο στο μέλλον. Παράλληλα, ο Κούμαν μου έδειξε ότι με θέλει πολύ στην ομάδα. Οπότε γι’ αυτούς τους λόγους επέλεξα την Μπαρτσελόνα”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ