ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι “Λύκοι” έχουν το όνομα, η Λίβερπουλ τη χάρη (vid)

Η Λίβερπουλ "δάγκωνε" σήμερα και η Γουλβς αποτέλεσε το θύμα της, με τους "κόκκινους" να κερδίζουν εντός έδρας με 4-0 και πατούν ξανά κορυφή.

Οι “Λύκοι” έχουν το όνομα, η Λίβερπουλ τη χάρη (vid)

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Γουλβς στο “Άνφιλντ”. Οι “κόκκινοι” πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση σε τακτικό επίπεδο και “σκόρπισαν” τη Γουλβς με 4-0. Έτσι, πάτησαν ξανά κορυφή, εκεί όπου συγκατοικούν με την Τότεναμ. Αυτή ήταν το 65ο συνεχόμενο ματς της Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ” που δεν έχασε. Τελευταία ήττα της ομάδας του Κλοπ ήρθε τον Απρίλη του 2017 από την Κρίσταλ Πάλας.

Οι “κόκκινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα, με τους “λύκους” να προτιμούν έναν πιο παθητικό ρόλο με σκοπό να χτυπήσουν στην κόντρα. Με την ταχύτητα του Τραορέ επιχείρησαν να το κάνουν νωρίς στο ματς αλλά η τελική επιλογή του Ισπανού ήταν απογοητευτική.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της Γουλβς ήρθε στο 18ο λεπτό. Ο Κέλεχερ λειτούργησε σωτήρια για τη Λίβερπουλ, αποκρούοντας με εντυπωσιακό τρόπο μία πονηρή λόμπα του Ποντένσε.

Η Λίβερπουλ, βρισκόταν αντιμέτωπη με μία πολυπρόσωπη άμυνα και επιχειρούσε με ψηλές μπάλες να χτυπήσει την πλάτη των φιλοξενούμενων. Στο 23΄ο Μανέ δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μία τέτοια μπαλιά του Ρόμπερτσον.

Ωστόσο, ο Σαλάχ ένα λεπτό αργότερα λειτούργησε καλύτερα. Έτσι, αξιοποίησε την μπαλιά το Χέντερσον και τη λάθος αντίδραση του Κόαντι και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Το πρώτο 45λεπτο έληξε με την Γουλβς να κερδίζει πέναλτι αλλά τον Πόουσον να παίρνει ορθά πίσω την απόφασή του με τη βοήθεια της βιντεοδιαιτησίας.

Προσκάλεσε τη Γουλβς και τη χτύπησε στην κόντρα

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λίβερπουλ συνέχισε με τις μεγάλες μπαλιές να απειλεί. Ωστόσο, ο Μανέ τόσο στο 47΄όσο και στο 51′ πλάσαρε στον Πατρίσιο και άουτ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Κλοπ έδινε γήπεδο στους “λύκους” για να κλέψει τη μπάλα και να χτυπήσει στους “χώρους”. Ακριβώς αυτό έκανε και με τον Βαϊνάλντουμ να σκοράρει ένα θαυμάσιο τέρμα στην κόντρα διπλασίασε τα τέρματά της.

Οι “κόκκινοι” έπαιζαν το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που είχαν αποδώσει και κόντρα στη Λέστερ. Έτσι βρήκαν και τρίτο τέρμα στο 68ο λεπτό. Ο Σαλάχ με σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Ζοέλ Ματίπ, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 3-0.

Μετά το τρίτο, η ομάδα του Κλοπ κυκλοφορούσε εξαιρετικά τη μπάλα, διαχειριζόμενη πανέξυπνα το προβάδισμα της. Αφού κοίμισε τη Γουλβς, τελικά πέτυχε και τέταρτο τέρμα. Ειδικότερα, μετά γύρισμα του Αλεξάντερ Άρνολντ, ο Σεμέδο στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ.

Ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ παρά το ευρύ σκορ αποδείκνυε ότι ήταν σε ετοιμότητα, αποσοβώντας τον κίνδυνο στο 80ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με το 4-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ