ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Θέλει μεταγραφές ο Κούμαν παρά τα οικονομικά…

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, έχει ξεκαθαρίσει πως παρά τα οικονομικά της ομάδας, πρέπει να γίνουν ορισμένες μεταγραφές.

Θέλει μεταγραφές ο Κούμαν παρά τα οικονομικά…

Η Μπαρτσελόνα διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της τα τελευταία χρόνια. Με πρόσφατο παράδειγμα την ήττα-σοκ από την Κάντιθ με 2-1 το βράδυ του Σαββάτου. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα και σκέφτεται τις πιθανές λύσεις για το πρόβλημα της ομάδας του.

Ο Ολλανδός προπονητής των Καταλανών ξέρει ότι αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Μια θέση η οποία εκ των πραγμάτων θεωρείται δύσκολη. Όντας προπονητής σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η πίεση είναι μεγάλη και διαρκής. Καθημερινά ο κόουτς δοκιμάζεται με διάφορους τρόπους. Τα ΜΜΕ ακολουθούν κάθε του βήμα, ξεψαχνίζουν κάθε τακτική που χρησιμοποιεί και τις συνέπειες που έχει στην εικόνα της Μπάρτσα στο χορτάρι.

Αρκετά με τα θεωρητικά, μιας και δεν είμαστε προπονητές. Αυτό που έχει προκύψει απ΄ το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, είναι ότι ο Κούμαν έχει ζητήσει μεταγραφές. Παρόλο που ο σύλλογος βιώνει πολλές δυσκολίες και στον οικονομικό τομέα, η απόκτηση παικτών θεωρείται απαραίτητη. Κούμαν

Ξεκάθαρος ο Κούμαν

Ο κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του, την ομάδα και τη δουλειά του οφείλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Ο Κούμαν ξέρει τον τρόπο, μιας και η εμπειρία του είναι τεράστια τόσα χρόνια που είναι προπονητής. Αυτό που θεωρεί ότι θα ξεμπλοκάρει την Μπαρτσελόνα είναι η απόκτηση παικτών. Όχι γενικά, αλλά σε συγκεκιρμένες θέσεις.

Εκεί που «πονάει» η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα η άμυνα. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ζεράρ Πικέ έχει ταράξει τα νερά στη Βαρκελώνη και έχει δημιουργήσει μεγάλο κενό στα μετόπισθεν. Έτσι, ο Κούμαν θέλει οπωσδήποτε έναν κεντρικό αμυντικό. Να ξεκαθαριστεί ότι προτεραιότητα είναι ο δανεισμός ενός σέντερ μπακ. Μιας και για μεταγραφή μέσα στη σεζόν, θα πρέπει να ξοδευτούν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Προκειμένου φυσικά να αποκτηθεί ένας αμυντικός που να συνάδει με το πρεστίζ της Μπαρτσελόνα, όχι ένας παίκτης της σειράς.

Ακόμη, ο Κούμαν θέλει έναν επιθετικό για όλες τις δουλειές. Ένα πολυεργαλείο στην επίθεση, μιας και έχει τον Φατί τραυματία και χθες είδαμε τον Ντεμπελέ να τίθεται νοκ-άουτ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ