ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακος! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έταξε παραμονή Μέσι αν εκλεγεί ο Φοντ!

«Αν εκλεγώ πρόεδρος στην Μπαρτσελόνα, ο Μέσι θα παραμείνει», διαμηνύει ο Φοντ, βάζοντας και αυτός τον Αργεντινό στο παιχνίδι των εκλογών.

Έταξε παραμονή Μέσι αν εκλεγεί ο Φοντ!

Ο Μέσι είναι το σημαντικότερο ζήτημα για την Μπαρτσελόνα. Και φυσικά θα παίξει μεγάλο ρόλο στις επερχόμενες εκλογές. Σε συνέντευξή του Φοντ, στο El Iniestazo, ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δεσμεύτηκε να διατηρήσει τον Αργεντινό αν καταφέρει να ηγηθεί του συλλόγου των «μπλαουγκράνα». «Αν θα είμαι πρόεδρος, ο Μέσι θα μείνει», είπε ο Ισπανός επιχειρηματίας. Μια υπόσχεση στη μέση της προεκλογικής εκστρατείας, ενάμιση μήνα πριν από τις εκλογές. Συγκεκριμένα οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου 2021.

«Αυτό που μας έδωσε δεν θα το ξαναδούμε ποτέ. Και θα συνεχίσει να μας το φέρνει. Για να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο. Με λυπεί που τον βλέπω να υποφέρει, αλλά το να μην είναι στο σύλλογο που αγαπά ακόμη περισσότερο», πρόσθεσε ο 48χρονος παράγοντας. Έταξε παραμονή Μέσι αν εκλεγεί ο Φοντ!

Ο Φοντ εκτιμά πως μια αποχώρηση του έξι φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλας» θα ήταν καταστροφική για την Μπαρτσελόνα. «Θα χάναμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της δυναμικής μας για το μέλλον. Γιατί το να έχουμε τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία είναι προνόμιο. Με τον Μέσι κερδίσαμε το τζόκερ», εξήγησε. «Η σχέση μεταξύ του Μέσι και της “Μπάρτσα” είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να είναι στρατηγική. Εάν τον χάσουμε, το κόστος θα είναι πολύ υψηλό».

Πολλά τα λεφτά και είναι αγκάθι

Σε ερώτηση για το ζήτημα της αμοιβής του Μέσι, ο Φοντ παραδέχθηκε ότι τα σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως που λαμβάνει ο Μέσι, θα ήταν ένα πρόβλημα στην περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του. «Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αναδιάρθρωση στο επίπεδο του μισθού. Στην περίπτωση του Μέσι θα πρέπει να προσαρμοστεί, αλλά θα πρέπει να γίνει με μια πολυετής προσέγγιση», υπογράμμισε.  Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει και ο Μέσι, που ζήτησε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι και του οποίου το συμβόλαιο θα λήξει τον Ιούνιο, να είναι πρόθυμος να συνεχίσει στο «Καμπ Νου».

Υπενθυμίζεται ότι όσο το θέμα του Μέσι είναι ανοιχτό, ο Νεϊμάρ έχει ήδη κάνει γνωστή την πρόθεσή του να γίνουν ξανά συμπαίκτες. Με τη διαφορά όμως τώρα, ότι ο Αργεντινός θα πρέπει να πάει να τον «βρει».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ