ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Σαν τον Ζλάταν ο Χάαλαντ και καλύτερος από Λουκάκου»

Ο Μίνο Ραϊόλα μίλησε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και έσταξε μέλι - Δεν ήταν το ίδιο καλός όμως με τη διαχείρηση του Σόλσκιερ στον Πολ Πογκμπά.

«Σαν τον Ζλάταν ο Χάαλαντ και καλύτερος από Λουκάκου»

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλντ να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω θλάσης, αυτά όμως που έχει προλάβει να δείξει και τη φετινή σεζόν είναι αρκετά ώστε να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Και πόσο μάλλον όταν ο μάνατζερ του παίκτη κάνει δηλώσεις. Δεν γίνεται να μην ερωτηθεί για τον Νορβηγό και με τη σειρά του ο Ραϊόλα δεν γίνεται να μην βγάλει ατάκες «φωτιά». Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν και αυτή τη φορά, με τον ατζέντη του Χάαλαντ να δίνει πολύ ψωμί για κουβέντα. Από ζωγράφους. Σόλσκιερ, Ζλάταν μέχρι και Πογκμπά είχε το μενού

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ραϊόλα

Ο Μίνο Ραϊόλα, βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Νορβηγό επιθετικό, βλέποντας τα τρομερά νούμερα του, παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με τον πίνακα ζωγραφικής με την Κραυγή του Μουνκ. «Ο Χάαλαντ είναι σαν πίνακας ζωγραφικής, είναι σαν την Κραυγή του Μουνκ, γιατί τρομάζει τους αμυντικούς. Με κάλεσε όταν έγινε αλλαγή στο 85′. Είχε σκοράρει τέσσερα γκολ, ήθελε κι άλλο. Ήταν έξαλλος», τόνισε χαρακτηριστικά. «Σαν τον Ζλάταν ο Χάαλαντ και καλύτερος από Λουκάκου»

Μάλιστα, ο Ραϊόλα πήρε θέση και για όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του Χάαλαντ. «Δεν μπορώ να μιλήσω για την ρήτρα του. Φήμες λένε ότι τον θέλει η Ρεάλ; Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Είναι χαρούμενος στην Ντόρτμουντ. Ο Έρλινγκ θέλει να κερδίσει Champions League. Όταν θα φύγει από την ομάδα, θα είναι για τις φιλοδοξίες του και όχι για τα χρήματα».

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Σόλσκιερ, που αναφέρεται συχνά στον Νορβηγό, βρίσκοντας την ευκαιρία να πετάξει την μπηχτή του για τον Πολ Πογκμπά: «Ο Χάαλαντ είναι όπως ήταν ο Ζλάταν στα 20 του χρόνια. Ο Σόλσκιερ είναι καλός τύπος αλλά κάνει λάθός όταν λέει πως είναι σαν τον Λουκάκου. Είναι καλύτερος. Το κυριότερο όμως είναι να βρει έναν τρόπο να αξιοποιήσει τον Πογκμπά. Είναι πιο σημαντικό από το να μιλάει όλη την ώρα για τον Χάαλαντ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ