ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Σαν τον Ζλάταν ο Χάαλαντ και καλύτερος από Λουκάκου»

Ο Μίνο Ραϊόλα μίλησε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και έσταξε μέλι - Δεν ήταν το ίδιο καλός όμως με τη διαχείρηση του Σόλσκιερ στον Πολ Πογκμπά.

«Σαν τον Ζλάταν ο Χάαλαντ και καλύτερος από Λουκάκου»

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλντ να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω θλάσης, αυτά όμως που έχει προλάβει να δείξει και τη φετινή σεζόν είναι αρκετά ώστε να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Και πόσο μάλλον όταν ο μάνατζερ του παίκτη κάνει δηλώσεις. Δεν γίνεται να μην ερωτηθεί για τον Νορβηγό και με τη σειρά του ο Ραϊόλα δεν γίνεται να μην βγάλει ατάκες «φωτιά». Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν και αυτή τη φορά, με τον ατζέντη του Χάαλαντ να δίνει πολύ ψωμί για κουβέντα. Από ζωγράφους. Σόλσκιερ, Ζλάταν μέχρι και Πογκμπά είχε το μενού

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ραϊόλα

Ο Μίνο Ραϊόλα, βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Νορβηγό επιθετικό, βλέποντας τα τρομερά νούμερα του, παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με τον πίνακα ζωγραφικής με την Κραυγή του Μουνκ. «Ο Χάαλαντ είναι σαν πίνακας ζωγραφικής, είναι σαν την Κραυγή του Μουνκ, γιατί τρομάζει τους αμυντικούς. Με κάλεσε όταν έγινε αλλαγή στο 85′. Είχε σκοράρει τέσσερα γκολ, ήθελε κι άλλο. Ήταν έξαλλος», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Σαν τον Ζλάταν ο Χάαλαντ και καλύτερος από Λουκάκου»

Μάλιστα, ο Ραϊόλα πήρε θέση και για όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του Χάαλαντ. «Δεν μπορώ να μιλήσω για την ρήτρα του. Φήμες λένε ότι τον θέλει η Ρεάλ; Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Είναι χαρούμενος στην Ντόρτμουντ. Ο Έρλινγκ θέλει να κερδίσει Champions League. Όταν θα φύγει από την ομάδα, θα είναι για τις φιλοδοξίες του και όχι για τα χρήματα».

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Σόλσκιερ, που αναφέρεται συχνά στον Νορβηγό, βρίσκοντας την ευκαιρία να πετάξει την μπηχτή του για τον Πολ Πογκμπά: «Ο Χάαλαντ είναι όπως ήταν ο Ζλάταν στα 20 του χρόνια. Ο Σόλσκιερ είναι καλός τύπος αλλά κάνει λάθός όταν λέει πως είναι σαν τον Λουκάκου. Είναι καλύτερος. Το κυριότερο όμως είναι να βρει έναν τρόπο να αξιοποιήσει τον Πογκμπά. Είναι πιο σημαντικό από το να μιλάει όλη την ώρα για τον Χάαλαντ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ