ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Τρία-μβος της Γιουβέντους, ασέλγησε στο «πτώμα» της Μπαρτσελόνα! (vid)

Δεν της έφτανε η Κάντιθ, ήρθε κι η Γιουβέντους για να αποτελειώσει τη... φλύαρη Μπαρτσελόνα. Θριαμβευτική βραδιά με δυο γκολ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τρία-μβος της Γιουβέντους, ασέλγησε στο «πτώμα» της Μπαρτσελόνα! (vid)

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είχε πάνω από 15 ευκαιρίες για γκολ, αλλά η Γιουβέντους ήταν αυτή που κυριάρχησε στο Καμπ Νου. Η Γηραιά Κυρία πήρε επιβλητική νίκη στη Βαρκελώνη με 3-0 και πήρε εκείνη την πρώτη θέση του ομίλου. Ανέτρεψε το 2-0 του αγώνα στο Τορίνο και προσπέρασε την Μπάρτσα αν και οι δυο ομάδες τερμάτισαν ισόβαθμες στους 15 πόντους!

Δυο γκολ με πέναλτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το ομορφότερο γκολ της βραδιάς το πέτυχε άλλος όμως, ο ΜακΚένι. Από την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι έμεινε άσφαιρος για μια ακόμη βραδιά. Δεύτερη σερί ήττα για τους «μπλαουγκράνα» του Ρόναλντ Κούμαν μετά το 2-1 από την Κάντιθ. Μεγάλη βραδιά και για τον Αντρέα Πίρλο που δεν έχει ακούσει και λίγα τόσο καιρό…

Το ματς

Στα πρώτα δέκα λεπτά η Γιουβέντους ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στο χορτάρι του Καμπ Νου. Απείλησε δυο φορές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ντανίλο. Μέχρι να ακουστεί δυνατά η σφυρίχτρα Τομπίας Στίλερ. Ο Γερμανός διαιτητής είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αραούχο στον Ρονάλντο και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο τελευταίος δεν λάθεψε και νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 0-1 σουτάροντας στο κέντρο της εστίας. Μάλιστα, ήταν το πρώτο του γκολ απέναντι στην Μπάρτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ και 13ο συνολικά στο σπίτι της αντιπάλου του!

Πριν προλάβει να συνέλθει από το γκολ η Μπαρτσελόνα ο ΜακΚένι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με έξοχο γκολ! Έτσι, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στην προσπάθειά της να το ανατρέψει. Ο Μέσι από την πλευρά του πήγε να ξαναδώσει πνοή στους «μπλαουγκράνα» με ωραία προσπάθεια. Όμως ο γερόλυκος Μπουφόν του στέρησε τη χαρά. Γιουβέντους

Αδίστακτη Γιουβέντους, τελείωσε την Μπάρτσα

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους έδειξε ότι δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Στο 49΄ ο Ράμσεϊ πήρε μια εξαιρετική μπαλιά στην περιοχή, βρήκε χώρο και σούταρε. Όμως, ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε εντυπωσιακά. Ένα λεπτό μετά, ο ρέφερε είδε το VAR και έδειξε δεύτερο πέναλτι για τη Γιούβε! Πάλι ο Κριστιάνο ήταν αυτός που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Μολονότι ο Γερμανός τερματοφύλακας ακούμπησε την «αστεράτη» μπάλα, δεν κατάφερε να αποσωβήσει το 3-0. Κριστιάνο

Λίγο αργότερα ο Γκριεζμάν προσπάθησε να φανεί στο ματς, με μια τελική προσπάθεια. Η κεφαλιά του όμως πέρασε άουτ σε μια απογοητευτική βραδιά και για τον ίδιο… Ο Μπουφόν έπαιξε σαν έφηβος σε μια φάση με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Μέσι. Ο Αργεντινός έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, με τον Ιταλό πορτιέρο να του λέει «όχι» για ακόμα μια φορά.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν μπορούσαν να παράξουν μια επίθεση της προκοπής πέρα από τον Μέσι. Είτε ο Γκριεζμάν είτε ο Μπρέιθγουεϊτ εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Κέρβερος κι ο Μπουφόν

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λεονάρντο Μπονούτσι με μια ενέργεια που θα ζήλευε κι ένα επιθετικός, έκανε το 4-0 στο 76′! Αλλά, το VAR δεν επέτρεψε στον πολύπειρο Ιταλό αμυντικό να πανηγυρίσει και το γκολ δεν μέτρησε εξαιτίας οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ξανά στην επόμενη φάση ο Μπουφόν σταμάτησε τον Μέσι σε εκτέλεση φάουλ σε μια βραδιά που ο 42χρονος τερματοφύλακας έδειξε την τεράστια κλάση του. Συνολικά η Μπάρτσα είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφερε ούτε μια φορά να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Ακόμη και στο 90′ ο Μπουφόν δεν άφησε ούτε το γκολ της τιμής για τον Αργεντινό άσο…

Κάπως έτσι, δεν άλλαξε κάτι στην έκβαση του αγώνα, με το σκορ να παραμένει στο 3-0 και τη Γιουβέντους να παίρνει το πρώτο εισιτήριο για τα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ