ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Η απόπειρα αυτοκτονίας και η εφιαλτική ζωή για τον μοιραίο 4ο

Ο 4ος διαιτητής που επιτέθηκε χθες (8/12) ρατσιστικά σε μέλος της ομάδας της Μπασακσεχίρ είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να αυτοκτονήσει.

Η απόπειρα αυτοκτονίας και η εφιαλτική ζωή για τον μοιραίο 4ο

Ο Ρουμάνος διαιτητής Σεμπάστιαν Κολτσέσκου, έκανε έναν ολόκληρο πλανήτη να ασχολείται μαζί του στη χθεσινή (8/12) αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπασακσεχίρ.

Ειδικότερα, ο τέταρτος διαιτητής εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση προς τον πάγκο των Τούρκων. Θύμα του ήταν ο Πιέρ Γουεμπό, παλαίμαχος Καμερουνέζος επιθετικός που είναι βοηθός προπονητή στην Μπασακσεχίρ!

Όπως λένε οι πληροφορίες, ο τέταρτος αποκάλεσε «νέγρο» τον 38χρονο πρώην φορ. Αμέσως οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας ξεσηκώθηκαν και ο πρώτος ρέφερε έσπευσε στο σημείο. Οι παίκτες και το σταφ της Μπασακσεχίρ άρχισαν να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Όπως έκαναν και οι γηπεδούχοι που προφανώς ενοχλήθηκαν από την αποτρόπαια συμπεριφορά του τέταρτου διαιτητή.

Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 2008

Ερευνώντας το προφίλ του Ρουμάνου διαιτητή πέσαμε πάνω σε μία συγκλονιστική πληροφορία για τη ζωή του.

Τον Οκτώβριο του 2008 λίγο έλειψε να αυτοκτονήσει, απειλώντας πως θα πέσει από τον τρίτο όροφο του διαμερίσματός του στην Κραϊόβα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Κολτσέσκου φώναζε προς τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει στο σημείο: “Αφήστε με ήσυχο, μην μπει κανείς στο σπίτι μου”.

Τελικά οι Αρχές έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στην οικία του διαιτητή.
Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ιόν Κρατσιονέσκου, που αποτέλεσε τρόπον τινά δάσκαλο του Κολτσέσκου, είχε αποκαλύψει μάλιστα πως εκείνη ήταν η δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας του 43χρονου σήμερα διαιτητή, που κατηγορείται για τη ρατσιστική επίθεση στον Γουεμπό.

“Είναι σοκαριστικό αυτό που έχει συμβεί. Άλλοι είναι αυτοί που τον έφεραν σε αυτό το σημείο απόγνωσης. Είναι το θύμα ενός άθλιου συστήματος στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο” είχε δηλώσει ο Κρατσιονέσκου. Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του Κολτσέσκου, η απόπειρα αυτοκτονίας του είχε σχέση με το ποδόσφαιρο. Είχε κάνει σοβαρά λάθη σε ένα παιχνίδι Γκαζ Μετάν – Μπρασόβ (0-0) και αρκετό καιρό μετά είχε πει: “Είχα όντως κακή παρουσία και υπήρχαν λόγοι. Είχα κάποια προβλήματα πριν από το ματς και δεν έπρεπε να σφυρίξω”.

Η απώλεια των γονιών του και οι χωρισμοί

Oπως αναφέρει η εφημερίδα “Fanatik”, τον περασμένο Αύγουστο έχασε τον πατέρα του, την ώρα που ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση μεταξύ της Πόλι Ιάσι και της Τσίντια Ταργκόβιστσε. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα του.

Παράλληλα, χώρισε με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν μία μικρή κόρη. Γενικότερα, σε προσωπικό επίπεδο ο Κολτσέσκου είχε πολλές ανεπιτυχείς σχέσεις, αλλά κι ακόμα ένα διαζύγιο, το 2007. Μάλιστα, τότε είχε χωρίσει λίγους μήνες αφότου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ