ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ έφυγε, αλλά ο Γκουαρντιόλα βρήκε άλλον… κακό δαίμονα!
«Βόμβες» Ράτκλιφ: «Έχουμε υπερτιμημένους παίκτες όπως ο Κασεμίρο, ο Ονάνα κι ο Χόιλουντ»
Σαλάχ και Άρνολντ πήγαν να πιαστούν στα χέρια στην προπόνηση της Λίβερπουλ! (vid)
Πλησιάζει κι άλλο το… 1000άρι κι οδηγεί την Αλ Νασρ ο Κριστιάνο! (vid)
Αλεξάντερ Ίσακ, ο μεγαλύτερος… φονιάς της Premier League! (stats)
Η Ρεάλ πάει να… κλέψει τον στόχο των «μεγάλων» της Premier League!
Τους άφησε όλους… παγωτό ο Ράτκλιφ: «Κάνει απίθανη δουλειά στη Γιουνάιτεντ ο Αμορίμ!»
Σαμουέλ Ετό: Το καμάρι του Καμερούν!
Νταβίντ Ράγια: Ο άνθρωπος που συνήθισε να καταπίνει… σπαθιά
Γιουνάιτεντ: Τα στατιστικά πριν και μετά τον Αμορίμ – Τελικά… «αποτυχία» (pic)
Φλικ για Ραφίνια: «Προφανώς και μπορεί την Χρυσή Μπάλα φέτος»
Η «θυσία» του Νεϊμάρ δείχνει πόσο… γουστάρει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα!
Γιουβέντους: «Τελειώνει» ο Τιάγκο Μότα – Οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του
Ρανιέρι: Ειρωνείες και «πόλεμος» – O… ξεπερασμένος βούλωσε στόματα
Ατλέτικο – Ρεάλ: Ο διαιτητής της «μάχης»… φέρνει άσχημες μνήμες στη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ απέτυχε, δεν πρέπει να είναι στο Europa League»

Ο Μουρίνιο έριξε την... μπηχτή του για τη Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως είναι άδικο η 3η θέση στο Champions League να οδηγεί στο Europa League!

Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ απέτυχε, δεν πρέπει να είναι στο Europa League»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από το Champions League. Παρ’ όλα αυτά, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Europa League. Ο Ζοσέ Μουρίνιο πάντως, δεν παρέλειψε να ρίξει την… μπηχτή του για αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό, είναι άδικο μία ομάδα να επιβραβεύεται για την αποτυχία της 3ης θέσης στον όμιλο, με την πρόκριση στα νοκ άουτ μίας άλλης διοργάνωσης. Εν προκειμένω φυσικά αναφέρθηκε στον… υποβιβασμό της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη φάση των «32» του Europa League. Καθώς ήρθε τρίτη σε όμιλο με Λειψία (έχασαν 3-2 από τη γερμανική ομάδα χθες οι «κόκκινοι διάβολοι»).

Και ο Μουρίνιο εξηγεί γιατί είναι άδικο αυτό. Διότι για τις ομάδες που μπορεί να παίζουν δύο και τρεις προκριματικούς γύρους για να μπουν στους ομίλους του Europa League, είναι άδικο να έρχονται οι πιο δυνατοί από το Champions League. Και ουσιαστικά να γίνονται εκείνοι τα φαβορί. Για την κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Jose Mourinho's Manchester United return ends in defeat for Tottenham thanks to Marcus Rashford

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Μουρίνιο:

«Είναι θέμα αρχής και αν αποκλειόταν και η δική μου ομάδα θα ένιωθα ακριβώς το ίδιο. Χωρίς αμφιβολία, ανεβαίνει πολύ η ποιότητα στη διοργάνωση και είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Αλλά από την καθαρά αθλητική σκοπιά, πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιο για μια ομάδα που αποτυγχάνει σε μία διοργάνωση να υποχωρεί σε μία άλλη. Είναι το ίδιο πράγμα με το να φανταστείς μια ομάδα να τερματίζει στο Europa League και να πηγαίνει σε μια διοργάνωση της ιεραρχίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε. Γι’ αυτό δεν πρέπει να βρίσκεται στο Europa League».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ