ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Καλός αλλά αχρείαστος για τον Ρουμενίγκε ο Χάαλαντ!

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε μίλησε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και ανέφερε ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει Λεβαντόφσκι, οπότε δεν χρειάζεται τον Νορβηγό.

Καλός αλλά αχρείαστος για τον Ρουμενίγκε ο Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι το ποδοσφαιρικό φαινόμενο της τελευταίας χρονιάς. Ο Νορβηγός μας συστήθηκε στη Σάλσμπουργκ, μπήκε στη ζωή μας δυναμικά, κάνοντας πράγματα και θαύματα και έδειξε ότι το μέλλον πραγματικά του ανήκει. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την αρχική του εικόνα και πλέον χωρίς να υπάρχει καμία δόση υπερβολής, είναι ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης. Αυτό που τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, είναι ότι πήρε πολύ νωρίς τη μεγάλη μεταγραφή και κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Για έναν παίκτη και μάλιστα της ηλικίας του Χάαλαντ συνήθως είναι πολύ δύσκολο να ανεβαίνει επίπεδο και να μπορεί να προσαρμόζεται αμέσως. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν σε μία μικρή ομάδα και παίρνουν μεταγραφή, θέλουν χρόνο. Πολλοί από αυτούς δε, δεν τα καταφέρνουν και καθόλου. Ο Νορβηγός όμως είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Δεν καταλαβαίνει από κανόνες. Ξέρει πολυ καλά να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Για όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται. Όποια φανέλα και αν φοράει. Όποιον κι αν έχει απέναντί του. Αυτό είναι το μεγάλο του χάρισμα. Καλός αλλά αχρείαστος για τον Ρουμενίγκε ο Χάαλαντ!

Ρουμενίγκε για Χάαλαντ

Στη Γερμανία ο Χάαλαντ αποτελεί σημείο κατατεθέν και συχνά απασχολεί τα μέσα. Κάτι τέτοιο συνέβη και τώρα. Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον επιθετικό των Βεστφαλών. Επειδή η διαδρομή από Ντόρτμουντ σε Μπάγερν είναι πολύ συνηθισμένη, ο Ρουμενίγκε ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Χάαλαντ να έπαιρνε μεταγραφή στους Βαυαρούς. Ο ισχυρός άντρας των πρωταθλητών Ευρώπης απάντησε στο κατά πόσο θα ήθελε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα και κατά συνέπεια στο πόσο χρήσιμος θα ήταν στο σύνολο του Χάνσι Φλικ. Ο Ρουμενίγκε, αν και χαρακτήρισε «κτήνος» τον Χάαλαντ, υποστήριξε ότι δεν τον χρειάζεται. Και ο λόγος είναι ότι στη θέση του υπάρχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν τον χρειαζόμαστε. Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Αφού στη θέση του έχουμε τον Λεβαντόφσκι. Πάντως, είναι κτήνος».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ