ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μόντριτς “σκοτώνει” και στα 35 του! (stats)

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά ήταν τα στατικά στοιχεία που κατέγραψε ο Λούκα Μόντριτς στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γκλάντμπαχ.

Ο Μόντριτς “σκοτώνει” και στα 35 του! (stats)

Όσο περνάνε τα χρόνια ολοένα και περισσότεροι παίκτες είναι εκείνοι που δείχνουν ότι εν τέλει η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Δύο τρανά παραδείγματα είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, θα μπορούσε να πει κανείς το ίδιο και για τον Λούκα Μόντριτς;

Σίγουρα ο Κροάτης μέσος δεν είναι τόσο φρέσκος όσο παλιά. Παρόλα αυτά όταν η μπάλα “καίει” είναι εκείνος που θα βγει μπροστά. Που θα την κουβαλήσει και θα την μοιράσει σωστά. Όπως έχει κάνει άλλωστε σε τόσες και τόσες περιστάσεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 35χρονος άσος ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της “βασίλισσας” στην εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0. Μπορεί να μην σημείωσε κάποιο γκολ ή να μην έδωσε κάποια ασίστ. Παρόλα αυτά τα νούμερά του ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, δείχνοντας πως ακόμη και σε αυτή την ηλικία η… καρδούλα του το λέει.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκινάει από εκείνον την 11αδα της ισπανικής ομάδας. Δεν είναι τυχαίο που σπάνια του δίνει… ρεπό. Όπως δεν είναι τυχαίο πόσο κακό και αργό γίνεται το παιχνίδι της Ρεάλ χωρίς τον Μόντριτς στο παιχνίδι της. Tα νούμερα του Μόντριτς λένε την αλήθεια!  

Tα νούμερα του Μόντριτς λένε την αλήθεια!

Όποιος δεν τα πάει καλά με τους αριθμούς μπορεί εύκολα να χάσει την μπάλα. Ή να πέσει έξω. Στην περίπτωση του Λούκα Μόντριτς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Κροάτης μέσος στο εντός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Γκλάντμπαχ δεν ήταν απλά καλός. Ήταν απίθανος.

Πρέπει να δεις και να ξαναδείς τα στατιστικά του για να καταλάβεις αν έκανε έστω και ένα λάθος. Ένας πραγματικός “μαέστρος” ο έμπειρος μέσος που μπορεί εύκολα να κάνει τη διαφορά την ποιότητά του και την τεχνική που διαθέτει. Ειδικά σε τέτοια που παιχνίδια, όπου ο Ζινεντίν Ζιντάν ζητάει πάντα κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές του.

Ωστόσο ας πάμε στο δια ταύτα. Στα νούμερα του Μόντριτς με τα “πουλάρια”. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο έμπειρος μέσος είχε 107 επαφές, 100% στις προσωπικές του προσπάθειες, 94% επιτυχία στις πάσες του, 54 πάσες στο αντίπαλο μισό του γηπέδου, νικητής σε έξι μονομαχίες, πέντε ανακτήσεις, τρία σουτ στον στόχο, ενώ κέρδισε και δύο φάουλ.

Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ