ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ έφυγε, αλλά ο Γκουαρντιόλα βρήκε άλλον… κακό δαίμονα!
«Βόμβες» Ράτκλιφ: «Έχουμε υπερτιμημένους παίκτες όπως ο Κασεμίρο, ο Ονάνα κι ο Χόιλουντ»
Σαλάχ και Άρνολντ πήγαν να πιαστούν στα χέρια στην προπόνηση της Λίβερπουλ! (vid)
Πλησιάζει κι άλλο το… 1000άρι κι οδηγεί την Αλ Νασρ ο Κριστιάνο! (vid)
Αλεξάντερ Ίσακ, ο μεγαλύτερος… φονιάς της Premier League! (stats)
Η Ρεάλ πάει να… κλέψει τον στόχο των «μεγάλων» της Premier League!
Τους άφησε όλους… παγωτό ο Ράτκλιφ: «Κάνει απίθανη δουλειά στη Γιουνάιτεντ ο Αμορίμ!»
Σαμουέλ Ετό: Το καμάρι του Καμερούν!
Νταβίντ Ράγια: Ο άνθρωπος που συνήθισε να καταπίνει… σπαθιά
Γιουνάιτεντ: Τα στατιστικά πριν και μετά τον Αμορίμ – Τελικά… «αποτυχία» (pic)
Φλικ για Ραφίνια: «Προφανώς και μπορεί την Χρυσή Μπάλα φέτος»
Η «θυσία» του Νεϊμάρ δείχνει πόσο… γουστάρει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα!
Γιουβέντους: «Τελειώνει» ο Τιάγκο Μότα – Οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του
Ρανιέρι: Ειρωνείες και «πόλεμος» – O… ξεπερασμένος βούλωσε στόματα
Ατλέτικο – Ρεάλ: Ο διαιτητής της «μάχης»… φέρνει άσχημες μνήμες στη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Πολύ πιθανό σούπερ ντέρμπι Μπάγερν-Μπάρτσα στους «16»! (pic)

Βγήκε ο πίνακας με τις πιθανότητες για τα οκτώ ζευγάρια της νοκ άουτ φάσης του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι παραπάνω από 20% το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα!

Πολύ πιθανό σούπερ ντέρμπι Μπάγερν-Μπάρτσα στους «16»! (pic)

Οι δεκαέξι ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ συμπληρώθηκαν. Και περιμένουμε πλέον την κλήρωση της 14ης Δεκεμβρίου για να μάθουμε τα οκτώ ζευγάρια. Ωστόσο, οι στατιστικολόγοι έκαναν την εμφάνισή τους και έβγαλαν αποτελέσματα. Με την Μπαρτσελόνα να… ξενερώνει και την Μπάγερν Μονάχου να χαμογελά!

Αυτό διότι το συγκεκριμένο ζευγάρι συγκεντρώνει ουκ ολίγες πιθανότητες να προκύψει. Για την ακρίβεια μία στις πέντε και λίγο παραπάνω, δίνουν την Μπάγερν να κοντραριστεί με την Μπάρτσα. Για την ακρίβεια, 22,118% πιθανότητα. Κάτι τέτοιο φυσικά θα σημάνει πρόωρο αποκλεισμό για μια από τις δυο τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Συν τοις άλλοις ενδέχεται να έρθουν τα… φαντάσματα του Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι η Μπάγερν είχε διαλύσει τους μπλαουγκράνα με 8-2 στα ημιτελικά του περασμένου Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως βέβαια να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πάρει την εκδίκησή της. Και φυσικά το αίμα της πίσω αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μπάγερν

Δεν είναι μόνο το Μπάρτσα-Μπάγερν στα ντέρμπι…

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά και στα υπόλοιπα αποτελέσματα της στατιστικής και των πιθανοτήτων. Μεγάλες πιθανότητες να παίξουν στους «16» συγκεντρώνουν κι οι Αταλάντα με Ρεάλ, η Λάτσιο με Ρεάλ. Όπως θα δείτε παρακάτω, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σχεδόν 50% πιθανότητα να παίξει με ιταλική ομάδα. Αλλά τη μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να αγωνιστεί κόντρα στη Λειψία. Σχεδόν 31% συγκεντρώνει το εν λόγω ζευγάρι. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο νούμερ σε άλλο ζευγάρι.

Ακόμη, κάτι παραπάνω από 1/4 δίνει την Γκλάντμπαχ να δοκιμάζει την τύχη της απέναντι στη Γιουβέντους. Στην πρώτη της συμμετοχή σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει 26% πιθανότητα να κοντραριστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα, αλλά με λίγο μικρότερη πιθανότητα έχουμε την Ντόρτμουντ να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Καλό ντέρμπι και αυτό αν προκύψει από την κληρωτίδα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε με μπλε χρώμα τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Με κίτρινο τις πιο μικρές και με κόκκινο όσες ίσα ίσα ξεπερνούν το 10%.  Με γκρι και 0% έχουμε όσες ομάδες έπαιξαν μαζί στον όμιλο και φυσικά όσες ανήκουν στην ίδια χώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ