ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Πολύ πιθανό σούπερ ντέρμπι Μπάγερν-Μπάρτσα στους «16»! (pic)

Βγήκε ο πίνακας με τις πιθανότητες για τα οκτώ ζευγάρια της νοκ άουτ φάσης του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι παραπάνω από 20% το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα!

Πολύ πιθανό σούπερ ντέρμπι Μπάγερν-Μπάρτσα στους «16»! (pic)

Οι δεκαέξι ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ συμπληρώθηκαν. Και περιμένουμε πλέον την κλήρωση της 14ης Δεκεμβρίου για να μάθουμε τα οκτώ ζευγάρια. Ωστόσο, οι στατιστικολόγοι έκαναν την εμφάνισή τους και έβγαλαν αποτελέσματα. Με την Μπαρτσελόνα να… ξενερώνει και την Μπάγερν Μονάχου να χαμογελά!

Αυτό διότι το συγκεκριμένο ζευγάρι συγκεντρώνει ουκ ολίγες πιθανότητες να προκύψει. Για την ακρίβεια μία στις πέντε και λίγο παραπάνω, δίνουν την Μπάγερν να κοντραριστεί με την Μπάρτσα. Για την ακρίβεια, 22,118% πιθανότητα. Κάτι τέτοιο φυσικά θα σημάνει πρόωρο αποκλεισμό για μια από τις δυο τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Συν τοις άλλοις ενδέχεται να έρθουν τα… φαντάσματα του Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι η Μπάγερν είχε διαλύσει τους μπλαουγκράνα με 8-2 στα ημιτελικά του περασμένου Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως βέβαια να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πάρει την εκδίκησή της. Και φυσικά το αίμα της πίσω αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μπάγερν

Δεν είναι μόνο το Μπάρτσα-Μπάγερν στα ντέρμπι…

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά και στα υπόλοιπα αποτελέσματα της στατιστικής και των πιθανοτήτων. Μεγάλες πιθανότητες να παίξουν στους «16» συγκεντρώνουν κι οι Αταλάντα με Ρεάλ, η Λάτσιο με Ρεάλ. Όπως θα δείτε παρακάτω, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σχεδόν 50% πιθανότητα να παίξει με ιταλική ομάδα. Αλλά τη μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να αγωνιστεί κόντρα στη Λειψία. Σχεδόν 31% συγκεντρώνει το εν λόγω ζευγάρι. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο νούμερ σε άλλο ζευγάρι.

Ακόμη, κάτι παραπάνω από 1/4 δίνει την Γκλάντμπαχ να δοκιμάζει την τύχη της απέναντι στη Γιουβέντους. Στην πρώτη της συμμετοχή σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει 26% πιθανότητα να κοντραριστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα, αλλά με λίγο μικρότερη πιθανότητα έχουμε την Ντόρτμουντ να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Καλό ντέρμπι και αυτό αν προκύψει από την κληρωτίδα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε με μπλε χρώμα τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Με κίτρινο τις πιο μικρές και με κόκκινο όσες ίσα ίσα ξεπερνούν το 10%.  Με γκρι και 0% έχουμε όσες ομάδες έπαιξαν μαζί στον όμιλο και φυσικά όσες ανήκουν στην ίδια χώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ