ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Αυτά τα κάνει ο Μπουφόν και κανείς άλλος!

Ακόμη ένα στατιστικό στοιχείο που δείχνει την κλάση και την ποιότητά του κατέγραψε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αυτά τα κάνει ο Μπουφόν και κανείς άλλος!

Ναι, δεν είναι ο ίδιος που ήταν κάποτε. Ναι, μεγάλωσε. Ναι, δεν παίζει τόσο πολύ, όπως μας είχε μάθει. Όμως, ακόμη και έτσι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραμένει σπουδαίος. Ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει ποτέ από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Και όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Ο “Σούπερ Τζίτζι” στο εκτός έδρας ματς της Γιουβέντους με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απίθανος. Μοναδικός.

Δεν κράτησε μόνο τον Λιονέλ Μέσι στο “μηδέν”. Αλλά και την εστία του, χωρίς να δεχτεί τέρμα. Έτσι έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που κρατάει ανέπαφη την εστία του σε τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες (’90,’00,’10,’20).

Κάτι που δείχνει ότι δεν μιλάμε για έναν απλά καλό τερματοφύλακα που έχει νικήσει τόσους και τόσους επιθετικούς. Αλλά για κάποιον που έχει δείξει με την πορεία του ότι μέχρι και τον… χρόνο μπορεί να βγάλει νοκ άουτ. Το πιο μεγάλο και τρελό όνειρο του Μπουφόν

Το πιο μεγάλο και τρελό όνειρο του Μπουφόν

Δεν χρειάζεται να το πει. Το έχει δείξει από μόνος του. Με τις κινήσεις του εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν τα έχει πάρει όλα στην καριέρα του. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα.

Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα και πιο σωστά μάλλον “σχεδόν” τίποτα. Ο “Τζίτζι” θέλει πώς και πώς να κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Να το πάρει στην αγκαλιά του και να το σηκώσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχει φτάσει μερικές φορές πολύ κοντά, όμως, στο τέλος δεν ήταν από εκείνους που είχαν την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά” στα χέρια τους.

Φέτος θα είναι η χρονιά του; Θα φτάσει μέχρι την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου με την ομάδα της καρδιάς του, τη Γιουβέντους; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως ο Μπουφόν δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ και έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από τα… χέρια του, ώστε να το καταφέρει. Για να δούμε ως τότε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ