ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μπέιλι: Μία «ασπιρίνη» από τη Τζαμάικα

Ο Λέον Μπέιλι είναι αναμφίβολα το πρόσωπο του μήνα για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων της Ευρώπης.

Μπέιλι: Μία «ασπιρίνη» από τη Τζαμάικα

Δύο γκολ σε μόλις ένα ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει ο Λέον Μπέιλι της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο παιχνίδι κόντρα στη Σλάβια Πράγας. Συνέχισε έτσι, την φοβερή του πορεία στο φετινό Europa League, όπου και μετρά σε έξι αγώνες πέντε γκολ. Και -κυρίως- έχει μετατραπεί σε ένα όπλο στα χέρια του Μπος για τη συνέχεια της διοργάνωσης, που σίγουρα θα του φανεί χρήσιμο στις επόμενες φάσεις.

Ο φοβερός κύριος Μπέιλι

Η παρουσία του Μπέιλι έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή τον τελευταίο μήνα. Αρχής γενομένης από το ματς στο Ισραήλ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά όπου με δύο προσωπικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του στο διπλό με 4-2.

Τρεις μέρες μετά, στο ντέρμπι με τη Γκλάντμπαχ βρήκε ξανά δίχτυα στη μεγάλη νίκη με 4-3. Αμέσως μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο Μπέιλι χρίστηκε σκόρερ και στο διπλό επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων, η Λεβερκούζεν υποδέχθηκε τη Χάποελ Μπερ Σεβά και ο Μπέιλι δήλωσε ξανά «παρών». Με ένα τέρμα σε 67′ λεπτά συμμετοχής ξεχώρισε ξανά με την απόδοσή του.

Έκτοτε, όμως ήρθαν τρία συνεχόμενα παιχνίδια όπου παρέμεινε «άσφαιρος» παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε δύο 90λεπτα και ένα 45λεπτο.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας, όπου ο Μπέιλι απέδειξε ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Αυτό αρκεί για να μπορεί ο Μπος να τον εμπιστεύεται τυφλά. Μπέιλι

Πού είχε «εξαφανιστεί» ο Μπέιλι;

Το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει από το 2018 τον Μπέιλι είναι οι τραυματισμοί του. Μικροτραυματισμοί ή και πιο σοβαροί. Που, όμως, τον βγάζουν εκτός αγωνιστικής δράσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Από μία εβδομάδα μέχρι και δύο μήνες. Ο Μπέιλι δεν έχει καταφέρει να κάνει τη σεζόν που ονειρεύεται αφού από το 2017 που πήρε μεταγραφή στη Λεβερκούζεν σε 98 παιχνίδια μέχρι σήμερα έχει πανηγυρίσει συνολικά 21 τέρματα.

Ωστόσο, φέτος, έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή αρχή και μετρά ήδη επτά γκολ σε 15 συμμετοχές. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως σε έξι από αυτά τα παιχνίδια έχει αγωνιστεί λιγότερο από ένα ημίχρονο. Σε δύο, μάλιστα, μόλις για 12 λεπτά. Συνεπώς, αν υπολογίσουμε μόνο τα παιχνίδια, που αγωνίστηκε βασικός, τότε «πέφτουμε» στα επτά γκολ σε εννέα ματς. Ποσοστό δηλαδή που αγγίζει το ένα γκολ ανά παιχνίδι. Μπέιλι

Είναι πλέον αργά για το μεγάλο βήμα;

Σαφώς και όχι. Η καριέρα του Μπέιλι έχει μόλις ξεκινήσει και όντας ακόμα 23 ετών έχει καταφέρει να είναι στα next big things της Μπουντεσλίγκα. Τα ερωτηματικά που υπάρχουν γύρω από την περίπτωσή του είναι το λιγότερο ανακριβή και ο Μπέιλι θα καταφέρει σίγουρα να τα διαψεύσει.

Πολλοί μνηστήρες έχουν συγκεντρωθεί και τον παρακολουθούν από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στα 23 του έχει μπροστά του πολλά χρόνια καλού και ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου. Και αυτά τα χρόνια, στην κατάλληλη ομάδα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σίγουρα.

Τις προδιαγραφές τις έχει για να ξεχωρίσει. Αν όχι για να γίνει το πρώτο «βιολί», σίγουρα για να αποτελεί αξιόπιστη λύση στην βασική ενδεκάδα και την πρώτη γραμμή της ομάδας του. Έχει δείξει πως μπορεί να αφομοιωθεί σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού, αρκεί να επιλέξει κάποιος προπονητής να τον ενσωματώσει στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ