Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίρνει Χουλκ με… ψίχουλα η Γουλβς!
Premier League

Παίρνει Χουλκ με… ψίχουλα η Γουλβς!

Σε μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως θα προχωρήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Γουλβς. Στην απόκτηση του Χουλκ.

11.12.2020 | 15:17

Οι τελευταίες σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν βρει τη Γουλβς να κάνει πράγματα και θαύματα. Ένας από τους λόγους είναι οι μεταγραφές που κάνει. Έχει στις τάξεις της παίκτες που λίγοι τους ήξεραν, όμως, τώρα η αξία τους έχει ανέβει κατά πολύ. Ένας από αυτούς που δεν αποκλείεται να γίνει “λύκος” και μάλιστα σύντομα είναι ο Χουλκ.

Τα τελευταία χρόνια ο έμπειρος φορ βρίσκεται στην Κίνα. Η Σανγκάι ΣΙΠΤΖ τον έκανε δικό της με τρελά χρήματα το 2016. Ο Λατίνος φορ περνάει ζωή και… κότα εκεί. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, ενώ παράλληλα το χρήμα ρέει άφθονο.

Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Ωστόσο, δεν θα ήταν αρνητικός στο να επιστρέψει στα “σαλόνια”. Η αγγλική ομάδα, όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει στην αγορά του, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Και αυτό γιατί ο Ραούλ Χιμένες δεν θα είναι ακόμη στο 100%, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε ο Μεξικάνος στράικερ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Μόνο… τόσα κάνει ο Χουλκ!

Στα καλά του προκαλούσε… τρόμο. Ο Χουλκ πριν από μερικά χρόνια θα μπορούσε να πει κάποιος πως ήταν μέσα στους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Άλλωστε το είχε δείξει με τον καλύτερο τρόπο με τις… σουτάρες του όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της Πόρτο και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ωστόσο, ο καιρός πέρασε. Πλέον είναι 34 ετών. Όμως, αυτό δεν πάει να πει ότι έχει ξεχάσει την… τέχνη του γκολ. Η Γουλβς για να τον κάνει δικό της πρέπει μόνο να δώσει στους Κινέζους τέσσερα με πέντε εκατομμύρια λίρες.

Κάτι που δύσκολα δεν θα συμβεί. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο Χουλκ θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο νέο του ρόλο και αν θα είναι το ίδιο παραγωγικός. Όπως ήταν και τότε με τους Ρώσους ή τους Πορτογάλους πριν από μερικά χρόνια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version