ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Άδικη ήττα για Τσέλσι, τυχερή η Έβερτον! (vid)

To εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σίγκουρντσον χώρισε τις Τσέλσι και Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Έσπασαν τα δοκάρια οι μπλε του Λονδίνου!

Άδικη ήττα για Τσέλσι, τυχερή η Έβερτον! (vid)

Η Τσέλσι θα μπορούσε να πάρει πολλά περισσότερα στην έδρα της Έβερτον. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ γνώρισε τσάμπα ήττα με 1-0 από τα «ζαχαρωτά» και έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκίλφι Σίγκουρντσον έκρινε την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τρία δοκάρια είχε η γηπεδούχος στο ματς. Από την άλλη, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν ομολογουμένως τυχερή, αλλά είχε κι εκείνη αρκετές ευκαιρίες. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες μετά από 20 μέρες στην Αγγλία, ενώ η Τσέλσι είχε να χάσει από τις 20 Σεπτεμβρίου και το ματς με τη Λίβερπουλ (0-2).

Το ματς

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα δεν είδαμε κάτι που μας συγκίνησε. Οι δυο ομάδες έψαχναν διαδρόμους να απειλήσουν η μία την άλλη πιο πολύ. Μέχρι να δούμε τον Εντουάρντ Μεντί να υποπίπτει σε πέναλτι γκρεμίζοντας τον Κάλβερτ-Λιούιν. Ο διαιτητής Τζόναθαν Μος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Με τον Σίγκουρντσον να εκτελεί με υποδειγματικό τρόπο το πέναλτι για το 1-0 της Έβερτον.

Η Τσέλσι από την πλευρά της προσπάθησε να ανακάμψει γρήγορα. Ο Τζέιμς εκτέλεσε ωραίο φάουλ στο 25′ με τον Πίκφορντ να διώχνει σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης πήγε να σκοράρει και στην επόμενη φάση με σουτ το οποίο τράνταξε το δοκάρι της γηπεδούχου! Το καταιγιστικό πεντάλεπτο των μπλε ήρθε να συμπληρώσει ο Ζουμά ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή της Έβερτον. Αλλά η προσπάθειά του δεν ήταν ικανή να νικήσει τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Στο 40ό λεπτό η Έβερτον είχε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0. Ο Ριτσάρλισον έκανε σουτ στη δεξιά γωνία του Μεντί, ωστόσο ο τελευταίος έκανε εντυπωσιακή επέμβαση κρατώντας τη διαφορά στο ένα γκολ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου. Τσέλσι

Τα «έσπασε» η Τσέλσι

Με το «καλησπέρα» του δευτέρου μέρους, είδαμε το δοκάρι του Πίκφορντ να σταματάει την μπάλα για δεύτερη φορά. Ο Μέισον Μάουντ έκανε μια ωραία λόμπα με τον Άγγλο τερματοφύλακα εκτός εστίας. Αλλά για κακή του τύχη η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Η Έβερτον στο 63′ λίγο έλειψε να κερδίσει κι άλλο πέναλτι στον αγώνα. Ο Τσίλγουελ έκανε σκληρό μαρκάρισμα, με τον ρέφερι αρχικά να δείχνει την άσπρη βούλα. Όμως είδε το VAR και έκρινε ότι δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό. Συνεπώς, η χαρά των παικτών του Κάρλο Αντσελότι μετατράπηκε σε ξενέρα που συνεχίστηκε και στο 81′. Ο Μάουντ σημάδεψε για 2η φορά το δοκάρι της Έβερτον από εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ