ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κατήφεια στη Λίβερπουλ – Δύο μήνες εκτός ο Ζότα

Τα νέα από τη Πορτογαλία δεν είναι και τα καλύτερα καθώς τις τελευταίες ώρες διαρρέεται πως ο Ζότα θα επιστρέψει στη δράση μετά από δύο μήνες.

Κατήφεια στη Λίβερπουλ – Δύο μήνες εκτός ο Ζότα

Άσχημα προδιαγράφονται τα νέα της υγείας του Ντιόγκο Ζότα. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα των «Κόκκινων» κόντρα στη Μίντιλαντ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ολοκλήρωσαν τη περιπέτεια του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ με… μαντάτο. Ο άνθρωπος – αποκάλυψη της φετινής Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα τραυματίστηκε σοβαρά με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για μεγάλη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα από τη Record, ο ταλαντούχος φορ θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες. Κάτι τέτοιο σημαίνει πρακτικά πως η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Βέβαια όλα αυτά για την όλα είναι μονάχα σενάρια. Η επίσημη Λίβερπουλ περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει ήδη υποβληθεί ο Πορτογάλος επιθετικός. Ζότα

Μαντάτα από τη Πορτογαλία για τον Ζότα

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο πάντως διατηρούν τον φόβο στο τεχνικό τιμ της Λίβερπουλ. Ο Ντιόγκο Ζότα είναι μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ οι δύο άνθρωποι που έχουν κουβαλήσει τους «Κόκκινους» τη φετινή σεζόν. Ο 23χρονος ήρθε στο Άνφιλντ το καλοκαίρι και αμέσως έδειξε έτοιμος να σηκώσει το βάρος της φανέλας και να κάνει τη διαφορά.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ τον εμπιστεύτηκε αμέσως και του έδωσε σταδιακά τον χρόνο που επιζητούσε. Ο Ζότα ήδη σε 17 παιχνίδια μετρά 9 τέρματα, επίδοση που τον κάνει απαραίτητο για το παιχνίδι της ομάδας του. Τώρα όμως το άμεσο μέλλον του κρέμεται από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Όλα αυτά για τη συμμετοχή του σε ένα παιχνίδι στο οποίο δε χρειαζόταν τη παρουσία του η Λίβερπουλ.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι φίλοι των «Κόκκινων» που επιρρίπτουν ευθύνες – πράγμα σπάνιο – στον Γιούργκεν Κλοπ για τη χρησιμοποίηση του Ζότα στον αγώνα με τη Μίντιλαντ. Ο Πορτογάλος βρέθηκε στον γλιστερό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Δανών και όπως φαίνεται το πλήρωσε. Μαζί του αναμένεται να πληρώσει και η Λίβερπουλ. Την απουσία του…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ