ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Κουμάντο στη Μαδρίτη κάνει η «Βασίλισσα» (vid)

Μία ήταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο το ντέρμπι και αυτή ήταν η «Βασίλισσα», με τη Ρεάλ να θριαμβεύει (2-0) κόντρα στην Ατλέτικο.

Κουμάντο στη Μαδρίτη κάνει η «Βασίλισσα» (vid)

Το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα διεξήχθη στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε τη μισητή συμπολίτισσα και πρωτοπόρο της κατηγορίας Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Μια αναμέτρηση που για τους γηπεδούχους είχε χαρακτηρισμό τελικού, καθώς με πιθανή ήττα η «Βασίλισσα» έμενε πολύ πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

Απέναντι της βρήκε μια Ατλέτικο, η οποία τη φετινή σεζόν εμφανίζεται πιο έτοιμη από ποτέ να βρεθεί στον θρόνο του ισπανικού ποδοσφαίρου. Απόψε ωστόσο από την αρχή του παιχνιδιού οι «Ροχιμπλάνκος» εμφανίστηκαν νωθροί. Η Ρεάλ Μαδρίτης με τη σέντρα έδειξε διάθεση να κυνηγήσει ένα γρήγορο τέρμα. Τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια και θέληση αυτό ήρθε στο 14′ με τον Κασεμίρο. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Καρίμ Μπενζεμά σημάδεψε το δοκάρι του Γιαν Όμπλακ προειδοποιώντας την Ατλέτικο.

Στο 14′ όμως οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν σε γκολ την ανωτερότητα τους. Ο Κασεμίρο με δυνατή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ κέρδισε τους αντίπαλους αμυντικούς και τον Όμπλακ γράφοντας το 1-0. Η συνέχεια βρήκε ξανά την ομάδα του Ζιντάν να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά δεν απείλησε ποτέ. Οι πρωτοπόροι της Λα Λίγκα έμειναν χωρίς ιδέες και μοιραία πήγαν στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ. Βασίλισσα

«Βασίλισσα» και στα δύο ημίχρονα

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν βρήκαν τον πολυπόθητο στόχο. Το ίδιο αποτέλεσμα ωστόσο είχε και η μεγάλη στιγμή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρωταγωνιστής για τους «Ροχιμπλάνκος» ο Λεμάρ, με τον Γάλλο να μπαίνει ως αλλαγή και να χάνει την ευκαιρία από πολύ κοντά να ισοφαρίσει.

Ό,τι όμως δεν κατάφερε ο Λεμάρ το έκανε πράξη λίγα λεπτά αργότερα και πάλι παίκτης της «Βασίλισσας». Στο 63′ ο Ντάνι Καρμπαχάλ έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη περιοχή. Ο Ισπανός μπακ εξαπέλυσε το σουτ γράφοντας με όμορφο τρόπο το 2-0 για την ομάδα του. Στη συνέχεια η Ατλέτικο προσπάθησε να αντιδράσει όμως η Ρεάλ είχε απαντήσεις σε κάθε δυσκολία.

Οι «Ροχιμπλάνκος» στο 80′ έχασαν σπουδαία ευκαιρία, με τη κεφαλιά του Σαούλ να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Τιμπό Κουρτουά. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία της Ατλέτικο στο παιχνίδι. Η Ρεάλ στο φινάλε πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της μισητής αντιπάλου της. Η ομάδα του Ζιντάν έσπασε το αήττητο σερί των «Ροχιμπλάνκος» και με εξαιρετική εμφάνιση έδειξε πως είναι εδώ για τη διεκδίκηση του τίτλου.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ