ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πονάει στο γόνατο ο Ζότα – Ανησυχούν στη Λίβερπουλ!

Ο Ντιόγκο Ζότα τραυματίστηκε μετά από χτύπημα στον αγώνα με τη Μίντιλαντ για το Τσάμπιονς Λιγκ και έκτοτε έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Πονάει στο γόνατο ο Ζότα – Ανησυχούν στη Λίβερπουλ!

Άσχημα τα νέα στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ που πλήττεται συνεχώς από τραυματισμούς. Τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας των κόκκινων, είναι ο Ντιόγκο Ζότα. Ο Πορτογάλος δέχθηκε ένα χτύπημα στο ευρωπαϊκό ματς με την Μίντιλαντ και έκτοτε αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο του. Αρχικά ο τραυματισμούς του δεν είχε φανεί σοβαρός αλλά παρότι έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε ο παίκτης δεν δείχνει βελτιώσει και εξακολουθεί να πονάει.

Οι ενοχλήσεις που δεν υποχωρούν, σε συνδυασμό με το σημείο που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους της ομάδας. Αρχικά έχει αποφασιστεί ο Ζότα να μείνει εκτός για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας με αντίπαλο τη Φούλαμ και βλέπουμε… Πονάει στο γόνατο ο Ζότα - Ανησυχούν στη Λίβερπουλ!

Εν αναμονή των εξετάσεων 

Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή. Στην ομάδα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να δουν το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να ο παίκτης να είναι και πάλι διαθέσιμος. Μέχρι τότε, ο Κλοπ θα πρέπει να πορευτεί χωρίς αυτόν. Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ υπάρχει αισιοδοξία. Θεωρούν ότι ο παίκτης δεν θα έχει κάνει, επομένως το πρόβλημα θα ξεπεραστεί γρήγορα. Αρκεί να σταματήσει να πονάει.

Ο Ζότα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν για τους πρωταθλητές Αγγλίας. Μπορεί να ήρθε ως εναλλακτική λύση, οι εμφανίσεις του όμως έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Τα πολύ καλά δείγματα γραφής έκαναν τον Ζότα σημαντικό και τον ένταξαν στα «πρώτα» πλάνα του Κλοπ. Ο Γερμανός υπήρχαν ματς που χρειάστηκε να προσαρμόσει μέχρι και το πλάνο του για να καταφέρει να τον εντάξει στην ομάδα. Τώρα, θα πρέπει να κάνει το αντίθετο και να βρει τρόπο να καλύψει την απουσία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζότα μέχρι τώρα έχει βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα εννέα φορές. Οι πέντε από αυτές είναι για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αλλά τέσσερα τέρματα έχει σημειώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ