ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

“Πρέπει να παίξει στη Νάπολι ο Μέσι για χάρη του Μαραντόνα”

Τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Νάπολι θα ήθελε πώς και πώς να δει ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

“Πρέπει να παίξει στη Νάπολι ο Μέσι για χάρη του Μαραντόνα”

Η φετινή χρονιά έχει ακόμη πολύ, πολύ δρόμο μέχρι να τελειώσει. Όμως, η αλήθεια είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι σε λίγες περιπτώσεις έχει δείξει φέτος τον παίκτη που έχουν όλοι θαυμάσει. Φίλοι και εχθροί.

Ο Αργεντινός το περασμένο καλοκαίρι ήθελε πώς και πώς να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο σύλλογος που μεγάλωσε και “έφτιαξε” τον έμπειρο επιθετικό όχι απλά ήταν αρνητικός πάνω στο εν λόγω θέμα.

Αλλά προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει. Αποτέλεσμα; Καμία από τις δύο πλευρές να μην είναι πραγματικά χαρούμενη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σύμφωνα με τη λογική μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ο “Λέο” θα έχει πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά από την “Μπάρτσα”. Ποιος θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Ειδικά από τώρα.

Παρόλα αυτά ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ έδωσε μία… συμβουλή στον Μέσι. Θα ήθελε να τον δει με τη φανέλα της Νάπολι για χάρη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου.  Θα γίνει χαμός για τον Μέσι το καλοκαίρι!

Θα γίνει χαμός για τον Μέσι το καλοκαίρι!

Πριν από μερικούς μήνες αρκετές ομάδες της Ευρώπης ήταν στα… κόκκινα για χάρη του Λιονέλ Μέσι. Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Ίντερ και Τσέλσι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τα “σκάσουν” και μάλιστα “χοντρά”, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, η εξωπραγματική του ρήτρα τις άφησε με την… χαρά. Παρόλα αυτά επειδή δεν συνέβη τότε το μεταγραφικό “μπαμ” δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακόμη και έτσι όμως ο Μπόατενγκ κάνει τα δικά του σενάρια στο μυαλό. Σε αυτά ο “Λέο” φοράει το δέκα της Νάπολι και παίζει για τον ιταλικό Νότο και τον Μαραντόνα,

“Ο Μέσι πρόκειται άμεσα να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Όμως, πόσο φανταστικό θα ήταν να πάει στη Νάπολι για ένα ή δύο χρόνια για χάρη του Ντιέγκο Μαραντόνα;

Θα ήταν σαν σκηνή από ταινία. Θα έπρεπε να πάει στη Νάπολη με ελικόπτερο γιατί ο κόσμος θα τον έτρωγε… ζωντανό από τη χαρά του όταν θα τον έβλεπε”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ