ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Στην κούρσα για Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι!

Μετά τις Γιουνάιτεντ και Ρεάλ, στην κούρσα απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται πως έχει μπει και η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ.

Στην κούρσα για Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι!

Η μισή Ευρώπη θέλει τον Έρλινγκ Μπροτ Χάαλαντ! Τον παικταρά της Ντόρτμουντ. Τον επιθετικό που από πέρσι μέχρι και σήμερα προκαλεί… τρόμο και πανικό σε όλες τις αντίπαλες άμυνες των Βεστφαλών.

Είναι λογικό και επόμενο λοιπόν, η αξία του Νορβηγού φορ να έχει… εκτοξευτεί στα ύψη! Και μόλις στα 20 του χρόνια να αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ στο χρηματιστήριο της Ευρώπης. Τρομερό πραγματικά! Φέτος μετράει ήδη 17 γκολ και 3 ασίστ σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Bundesliga, Champions League, Κύπελλο Γερμανίας και Σούπερ Καπ Γερμανίας. Εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η Ρεάλ, η Γιουνάιτεντ και τώρα η… Σίτι

Σπουδαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι στα πόδια του Χάαλαντ. Θέλοντας να τον κάνουν δικό τους. Εδώ και αρκετούς μήνες, ενδιαφέρον για την περίπτωση του Νορβηγού επιθετικού έχουν δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. REPORT: Manchester City Want Erling Haaland - Last Word on Football

Όλες οι λεπτομέρειες

Ωστόσο, ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από αγγλικά Μέσα, μπαίνει κι αυτός στην κούρσα απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι φυσικά!

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αγουέρο με τους «πολίτες» λήγει το καλοκαίρι του 2021. Όταν θα κλείνει ο Αργεντινός 10 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο «Έτιχαντ». Αν τελικά αποχωρήσει ο Αγουέρο, τότε η Σίτι θα έχει ως αποκλειστική προτεραιότητα την αντικατάστασή του στη γραμμή κρούσης. Προτεραιότητα θα είναι η μεταγραφή ενός κεντρικού επιθετικού. Και το μυαλό όλων, πάει στον Χάαλαντ.

Λογικό είναι. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές του πλανήτη είναι. Ο Αγουέρο ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και γι’ αυτό έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές φέτος. Όσο να ‘ναι, αυτή η κατάσταση, αυξάνει πάρα πολύ τις πιθανότητες αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το συμβόλαιο του Χάαλαντ τώρα με τη Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι του 2024. Με τη ρήτρα αποδέσμευσης να ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά αυτή η ρήτρα δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί μέχρι το φινάλε της σεζόν 2021-22.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται οι Βεστφαλοί, να ζητήσουν πολλά περισσότερα χρήματα για να δώσουν τον Νορβηγό διεθνή ποδοσφαιριστή φέτος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ