ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Έρχονται μαζικές αποχωρήσεις στην Τσέλσι!

Η Τσέλσι πρέπει να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της που απαρτίζεται από πολλούς ποδοσφαιριστές και τον χεμώνα θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις.

Έρχονται μαζικές αποχωρήσεις στην Τσέλσι!

Η Τσέλσι μετά την περσινή της περιπέτεια, η οποία για πολλούς της βγήκε σε καλό, διανύει περίοδο ανόδου. Και αυτό φαίνεται από τη χρονιά που κάνει γέτος. Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Φρανκ Λάμπαρντ, οι Λονδρέζοι προκρίθηκαν στους «16» του Champions League και μάλιστα πρώτοι από τον όμιλο τους, ενώ διεκδικούν την Premier League, καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στην Αγγλία φέτος δεν υπάρχει η περσινή πορεία της Λίβερπουλ ή οι προπέρσινη της Λίβερπουλ και της Σίτι, με τους μπλε να έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο. Το ίδιο ισχύει και για την Τότεταμ.

Παρόλα αυτά, ο Γενάρης θα είναι ένας μήνας ξεκαθαρίσματος. Μία περίοδος που η ομάδα θα πρέπει να μείνει με αυτούς που θα συνεχίσουν. Με αυτούς που ο Λάμπαρντ θα επιλέξει και θα πάει μέχρι τέλους. Η Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, το «δεξί χέρι» του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου και ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, καλείται σε συνεργασία με τον Λάμπαρντ, να διαχειρισθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η Τσέλσι έκανε πολύ ακριβές μεταγραφές το προηγούμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, πλέον έχει πολλούς παίκες στο ρόστερ της. Επομένως, θα πρέπει να γίνει κάποιο ξεσκαρτάρισμα. Και για οικονομικούς αλλά και για αγωνιστικούς λόγους. Έρχονται μαζικές αποχωρήσεις στην Τσέλσι!

Οι πέντε πρώτοι προς αποχώρηση

Πρώτος στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, είναι ο Ισπανός τερματοφύλακας, Κέπα Αριθαμπαλάγα. Ο Κέπα έχασε την θέση του από τον πρώην πορτιέρε της Ρεν, Εντουάρ Μεντί. Ο Ισπανός, εισπράττει εβδομαδιαίως 204 χιλιάδες ευρώ, ενώ έχει ακόμη συμβόλαιο για τα επόμενα 4,5 χρόνια, δεδομένο που δυσκολεύει την κατάσταση. Παράλληλα, έχει γίνει μεγάλη επένδυση για τον παίκτη και η Τσέλσι προσδοκά να πάρει κάποια χρήματα πίσω.

Στην πόρτα της εξόδους από το «Στάμφορντ Μπριτζ», βρίσκονται και ο 30χρονος αριστερός μπακ, Μάρκος Αλόνσο, ο κεντρικός αμυντικός Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος πλέον είναι ο υπ΄ αριθμόν 4 στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών, καθώς επίσης και οι Ντάνι Ντρινκγουότερ και Μπάμπα Ραχμάν, οι οποίοι ήταν προς παραχώρηση και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ