ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Η Μίλαν γλίτωσε την ήττα μα… σαν ήττα μοιάζει (vid)

Είχε δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες, δύο γκολ όμως η Μίλαν κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την Πάρμα στις καθυστερήσεις.

Η Μίλαν γλίτωσε την ήττα μα… σαν ήττα μοιάζει (vid)

H πρωτοπόρος της Σέριε Α Μίλαν φιλοξένησε στο Σαν Σίρο τη πάντα επικίνδυνη Πάρμα. Οι «Ροσονέρι» μετά τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League επέστρεψαν στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Στέφανο Πιόλι τα πηγαίνει εξίσου περίφημα μιας και φιγουράρει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η Πάρμα στάθηκε όμως απόψε ισχυρό εμπόδιο στη πορεία των Μιλανέζων. Οι «παρμένσι» άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Ζούνιορ δημιουργώντας πρόβλημα στην αμυντική γραμμή της Μίλαν. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αντιδράσουν χωρίς όμως να πετυχαίνουν τον επιθυμητό στόχο.

Τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας της Πάρμα είπαν όχι στους «Ροσονέρι» αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κλείσουν το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους πρωτοπόρους του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Κούρτιτς με όμορφο τρόπο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του γράφοντας το 0-2. Με το καθαρό προβάδισμα η Πάρμα στη συνέχεια έδωσε χώρο στην αντίπαλο της περιμένοντας την ιδανική αντεπίθεση.

Σώθηκε στο φινάλε η Μίλαν

Η Μίλαν ελάχιστα μετά το 0-2 βρήκε σφυγμό και τον Τέο Φερνάντεζ μείωσε σε 1-2 μπαίνοντας ξανά στο κόλπο. Στη συνέχεια όμως οι φάσεις τις οποίες δημιούργησε η γηπεδούχος δε βρήκαν τον στόχο. Η Πάρμα βρέθηκε φάτσα με μια μεγάλη νίκη μέσα στο Μιλάνο. Ένα διπλό που θα δημιουργούσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της αποψινής της αντιπάλου. Τελικά η Μίλαν κατάφερε να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Τέο Φερνάντεζ μίλησε ξανά στο φινάλε (90+2′) και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Η Μίλαν με τον βαθμό της ισοπαλίας παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή, τρεις βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Ίντερ. Από την άλλη η Πάρμα συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από τα μισά του βαθμολογικού πίνακα. Όπως και χει απόψε η Μίλαν έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να διατηρήσει το +5 από τους διώκτες της. Ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της όμως η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ