ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρο το μήνυμα Μητσοτάκη για τους μετανάστες – Βάζει νέους κανόνες
Τσέλσι: Πάει για μεταγραφή που θα… τρελάνει το Νησί
H Ρεάλ Μαδρίτης «έδεσε» με συμβολαιάρα τον στόπερ… καμικάζι!
Αργεντινή – Βραζιλία: Ο Παρέδες τάπωσε με φαρμακερή ατάκα τον Ροντριγκό (vid)
Λουκίλα Καρρέρ: «Ο τρόπος που έφυγε ο Μίμης ήταν ένα δώρο – Αυτή η περίοδος ήταν κόλαση για εκείνον»
H Λίνα Μενδώνη «κατσάδιασε» την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας (vid)
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Θα ήθελα πολύ ο Καπουτζίδης να κάνει remake του Παρά 5»
Σοκ στην Μπάγερν – Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν του Ντέιβις!
Η Λίβερπουλ πάει να «χτιστεί» ξανά μέσω… Μπόρνμουθ!
Η μεγάλη αλλαγή του Τούχελ που… φτιάχνει τους παίκτες της Αγγλίας!
Οι Σαουδάραβες δεν… αστειεύονται και κυνηγούν Σαλάχ, Βινίσιους κι άλλους σούπερσταρ!
Τρελό… πέσιμο για τις προκλητικές του δηλώσεις στον Ραφίνια! (vid)
Η Αργεντινή ταπείνωσε την Βραζιλία με μυθική τεσσάρα! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Μαθεύτηκε το αρχοντικό πριμ που έδωσε ο Πέρεθ μετά την πρόκριση με Ατλέτικο!
Ξέσπασε ο Λοπετέγκι: «Μικρή ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης που με έδιωξε όταν ήμασταν δεύτεροι»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Συμφιλιώθηκε ο Ντεμπά Μπα με τον 4ο διαιτητή

Τα βρήκαν ο Ντεμπά Μπα και ο 4ος διαιτητής, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου, μετά το ρατιστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Παρί με την Μπασακσεχίρ.

Συμφιλιώθηκε ο Ντεμπά Μπα με τον 4ο διαιτητή

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το ρατσιστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπασακσεχίρ, και ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος.

Θυμίζουμε ότι σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Ρουμάνος 4ος, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου, αποκάλεσε «νέγρο» τον βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας, Πιέρ Γουέμπο. Στη Ρουμανία νέγρος σημαίνει μαύρος. Αμέσως οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας ξεσηκώθηκαν και ο πρώτος ρέφερι έσπευσε στο σημείο. Ο επιθετικός της Μπασακσεχίρ, Ντεμπά Μπα, μάλιστα, ζήτησε το λόγο από τον διαιτητή υπερασπιζόμενος τον Γουέμπο.

Στη συνέχεια, οι παίκτες και το σταφ της Μπασακσεχίρ άρχισαν να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Όπως έκαναν και οι γηπεδούχοι που προφανώς ενοχλήθηκαν από την συμπεριφορά του τέταρτου διαιτητή.

Λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ Μπα και 4ου

Όπως αποκάλυψε ο Ρουμάνος δημοσιογράφος, Εμανουέλ Ρόσου, μετά από το άσχημο περιστατικό στο Παρίσι, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Ντεμπά Μπα και του Σεμπάστιαν Κολτσέσκου, με τον πρώην διεθνή μέσο της Σενεγάλης και άλλοτε συμπαίκτη του Μπα, Ουσμάν Εντόι, να μεσολαβεί για να έρθουν σε επαφή οι δύο άνδρες.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Εντόι “Ο Ντεμπά Μπα δεν είπε ποτέ ότι επρόκειτο για ρατσισμό. Απλά πίστευε πως δεν έπρεπε ο Κολτσέσκου να χρησιμοποιήσει τη λέξη “μαύρος” σε ένα στάδιο και ο Κολτσέσκου κατάλαβε”.

Ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Εντόι παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ρουμανία όπου κλήθηκε να μιλήσει για την συνομιλία Μπα – Κολτσέσκου, για να αποκαλύψει πως έγινε σε πολύ καλό κλίμα όπου δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις.

“Ξέρω πώς είναι οι Ρουμάνοι, δεν είχα ποτέ προβλήματα ρατσισμού εκεί. Προσπάθησα να βρω το τηλέφωνο του Κολτσέσκου όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να τον εμψυχώσω, ξέρω πως δεν είναι ρατσιστής.

Είμαι μεγάλος φαν της ειρήνης. Τόσο ο Ντεμπά Μπα όσο και ο Κολτσέσκου μου τηλεφώνησαν αφότου μίλησαν, εντυπωσιάστηκαν αμφότεροι με τον ωραίο διάλογο που είχαν. Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για παρεξήγηση”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ