ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Το 2018 η Λίβερπουλ έβαλε σε δίλημμα τον Γκορέτσκα

Ο νυν μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Λεόν Γκορέτσκα, αποκάλυψε πρόσφατα ότι πριν 2 χρόνια βρέθηκε μία ανάσα από τη Λίβερπουλ. 

Το 2018 η Λίβερπουλ έβαλε σε δίλημμα τον Γκορέτσκα

Ο Λέον Γκορέτσκα επιβεβαίωσε ότι έλαβε μια προσφορά από τη Λίβερπουλ πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, δήλωσε ότι “ήταν 100% σίγουρος” ότι η Μπάγερν Μονάχου ήταν ο σωστός σύλλογος για αυτόν.

Ο Γερμανός μέσος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Μπόχουμ το 2012. Εκεί πέρασε ένα χρόνο προτού πάρει μεταγραφή στη Σάλκε. Οι “βασιλικοί μπλε” τον απέκτησαν έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γερμανός διεθνής πέρασε πέντε σεζόν με την Σάλκε, σημειώνοντας 19 γκολ σε 147 εμφανίσεις. Δεν κατάφερε, όμως, να πανηγυρίσει κάποιο τρόπαιο με το σύλλογο.

Ο Γκορέτσκα ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Veltins-Arena τον Γενάρη του 2018. Έγινε και επίσημα παίκτης της  Μπάγερν ως ελεύθερος 6 μήνες αργότερα.

Ο 25χρονος έχει έκτοτε καθιερωθεί τη βασική ενδεκάδα. Έχει εξελιχθεί σε έναν bob to box μέσο που αρετές τόσο δημιουργικές και εκτελεστικές όσο και ανασταλτικές. Μέχρι σήμερα ο Γκορέτσκα έχει κερδίσει οκτώ τρόπαια συνολικά, συμπεριλαμβανομένων δύο πρωταθλημάτων και 2 Τσάμπιονς Λιγκ.

Έφτασε μία ανάσα από τη Λίβερπουλ

Μιλώντας στο Athletic, ο 25χρονος παραδέχτηκε ότι πριν πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν κλήθηκε να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Να επιλέξει ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τους “βαυαρούς”.

Φυσικά, ήταν μια σκέψη. Είναι ένας υπέροχος σύλλογος και η ανάπτυξή τους από τότε που πήγε ο Κλοπ είναι καταπληκτική. Είμαστε όλοι περήφανοι που κέρδισε τον τίτλο. Αλλά πήρα πολύ καιρό να λάβω την απόφασή μου και ήμουν 100 τοις εκατό σίγουρος ότι η Μπάγερν ήταν η σωστή κίνηση για μένα”.

Ο Γερμανός μέσος αναφέρθηκε, επίσης, και στην εκπληκτική σωματική του μεταμόρφωση. Ο Γκορέτσκα δούλεψε πάρα πολύ στο διάστημα της καραντίνας, με αποτέλεσμα να αυξήσει την μυϊκή του μάζα.

“Ρώτησα τον εαυτό μου: τι μπορώ να κάνω για να αναπτυχθώ περισσότερο ως άνθρωπος; Ήταν μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσω τους στόχους σας. Ο επιπλέον μυς είναι μόνο το πιο ορατό μέρος αυτού. Το να μην παίζω μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω δουλειά στο σώμα με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να κάνεις υπό κανονικές συνθήκες, καθώς θα χρειαστείς δύο ή τρεις ημέρες για να ανακάμψεις”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ