ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

«Φλέβα… χρυσού ο Τέρζιτς – Το νέο αστέρι της προπονητικής»

Τα καλύτερα για τον νέο προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς έχει μονάχα να πει ο προπονητής της Γουεστ Μπρομ, Σλάβεν Μπίλιτς.

«Φλέβα… χρυσού ο Τέρζιτς – Το νέο αστέρι της προπονητικής»

Η εποχή Λουσιέν Φαβρ ολοκληρώθηκε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο έμπειρος τεχνικός εδώ και μερικά 24ωρα αποτελεί παρελθόν από τον γερμανικό σύλλογο πληρώνοντας την προβληματική εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Στουτγκάρδη (1-5) ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε με τον Φαβρ να χαιρετά τον σύλλογο μετά από δύο χρόνια καλής συνεργασίας. Επόμενος που θα αναλάβει την… καυτή πατάτα της διαχείρισης του ταλέντου της Ντόρτμουντ είναι ο ταλαντούχος μα άγουρος. Έντιν Τέρζιτς.

Ο Γερμανός με κροατικές ρίζες προπονητής θα αναλάβει για πρώτη φορά στη καριέρα του τα ηνία πρώτης ομάδας και δη της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η πρόκληση και για τις δύο πλευρές είναι μεγάλη με τη διοίκηση να του δίνει την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να μετατραπεί ως η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Τέρζιτς Μπίλιτς

Ο Τέρζιτς είναι το next big thing της προπονητικής

Ο μέχρι… χθες βοηθός του Λουσιέν Φαβρ αναλαμβάνει πλέον να ηγηθεί της ομάδας με στόχο την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα. Στο πλευρό του 38χρονου στέκεται ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του και προπονητής της Γουεστ Μπρομ, Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης τεχνικός με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Τέρζιτς τονίζοντας πως είναι το νέο μεγάλο αστέρι της προπονητικής.

Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στο παρελθόν τόσο στη Μπεσίκτας όσο και στη Γουέστ Χαμ. «Μιλήσαμε χθες και του έδωσα συγχαρητήρια. Είμαι τόσο περήφανος για εκείνον. Ήξερα πως θα του δινόταν η ευκαιρία. Δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Ίσως έκπληξη ήταν η απόλυση του Φαβρ. Είμαι βέβαιος πως ο Τέρζιτς θα είναι το επόμενο λαμπρό αστέρι της προπονητικής. Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για αυτόν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο Έντιν Τέρζιτς έχει αναλάβει ήδη δουλειά ως πρώτος προπονητής με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται σήμερα στη Βρέμη. Η Ντόρτμουντ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα καλείται να πάρει νίκη μέσα σε μια φαινομενικά δύσκολη έδρα. Απέναντι σε μια απρόβλεπτη ομάδα όπως η Βέρντερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ