ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ανατροπή και… τρίποντο για τη Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ όμως με ανατροπή (2-1) πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Καμπ Νου.

Ανατροπή και… τρίποντο για τη Μπαρτσελόνα (vid)

Σε ένα από τα σπουδαιότερα ζευγάρια της 14ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα, η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε στο Καμπ Νου την ευχάριστη έκπληξη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Καταλανοί ήθελαν τη νίκη προκειμένου να διπλασιάσουν τα θετικά αποτελέσματα στην έδρα τους. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν πριν μερικά 24ωρα είχε επικρατήσει εντός έδρας της Λεβάντε με 1-0. Απέναντι στους «Μπλαουγκράνα» απόψε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, μια ομάδα που αποδίδει εξαιρετικά από την αρχή της σεζόν.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Μπαρτσελόνα να έχει τη κατοχή της μπάλας και να ψάχνει ένα γρήγορο τέρμα. Οι προσπάθειες των Μέσι και Γκριεζμάν ωστόσο δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα με τους Καταλανούς να στερούνται ουσίας. Σαν να μην έφθανε αυτό για τους γηπεδούχους ήρθε το γκολ για λογαριασμό της Σοσιεδάδ στο 27ο λεπτό της συνάντησης. Αναταραχή στη μεγάλη περιοχή της Μπαρτσελόνα, με τον Πόρτου να γυρίζει την κατάλληλη στιγμή στον Γουίλιαν Ζοζέ. Ο τελευταίος με ψυχραιμία πλάσαρε και άνοιξε το σκορ του αγώνα. Μπαρτσελόνα

Ανατροπή πριν το ημίχρονο για τη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν έχασε καιρό για χάσιμο δείχνοντας έτοιμη να αντιδράσει. Η αρχή έγινε στο 31′ με τον Ζόρντι Άλμπα να ισοφαρίζει με υπέροχο σουτ εντός περιοχής. Η ανατροπή για τους Καταλανούς ήρθε πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Στο 43′ ο Ντε Γιονγκ πλάσαρε σωστά έπειτα από πάσα του Ζόρντι Άλμπα. Η φάση εξετάστηκε ως οφσάιντ, ωστόσο το VAR άναψε πράσινο φως κατοχυρώνοντας το γκολ. Το 2-1 έμελλε να ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Μπαρτσελόνα κράτησε τη κατοχή της μπάλας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να καιροφυλαχτεί για την ιδανική αντεπίθεση. Στο 65′ ο Αντουάν Γκριεζμάν έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Πρώτα με προβολή με τη μπάλα αντί να πηγαίνει στην εστία να φθάνει στα χέρια του Ρεμίρο. Δευτερόλεπτα αργότερα το πλασέ του Γάλλου εξουδετερώθηκε από τον ταλαντούχο τερματοφύλακα.

Από το 70′ και μετά η Ρεάλ Σοσιεδάδ άρχισε να πιστεύει περισσότερο ψάχνοντας πιο οργανωμένα την ισοφάριση. Στο 84′ ο τερ Στέγκεν αρνήθηκε το 2-2 αποκρούοντας το τετ α τετ του Ισάκ στη μεγαλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτή ήταν και η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους καθώς το σκορ διατηρήθηκε ως έχειν μέχρι το φινάλε. Με τη νίκη αυτή η Μπαρτσελόνα πάτησε 5αδα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να παραμένει στη κορυφή έχοντας ωστόσο παιχνίδια περισσότερα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ