ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Δεύτερη σερί γκέλα η Μίλαν με το ίδιο σκορ!

Μετά την Πάρμα, ήρθε η ώρα της Τζένοα να αποσπάσει ισοπαλία με 2-2 από την πρωτοπόρο της Serie A, Μίλαν. Δυο γκολ ο άλλοτε «ροσονέρι», Ντέστρο!

Δεύτερη σερί γκέλα η Μίλαν με το ίδιο σκορ!

Η Μίλαν δίχως τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δείχνει να μην πατάει καλά τις τελευταίες μέρες. Την περασμένη αγωνιστική είδε την Πάρμα να της κόβει δυο βαθμούς στο «Σαν Σίρο» (2-2). Σήμερα, δοκιμάστηκε στην έδρα της Τζένοα, αλλά στο τέλος του ματς είδε τον πίνακα του σκορ να γράφει ξανά το ίδιο σκορ.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα δεν είδαμε κάποια από τις δυο ομάδες να πρωταγωνιστεί. Στο 22′ ο Τσαλχάνογλου με εκτέλεση φάουλ πήγε να σκοράρει. Αλλά ο Περίν του χάλασε τα σχέδια με μια εξαιρετική απόκρουση.

Ο κύριος εκφραστής των φάσεων για τους γηπεδούχους ήταν ο Ματία Ντέστρο. Ο Ιταλός επιθετικός έχασε μοναδική ευκαιρία στο 36ο λεπτό, με το σουτ του να καταλήγει λίγα εκατοστά άουτ! Στην επόμενη φάση, ο Ρέμπιτς με ωραίους ελιγμούς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Περίν. Ωστόσο, ο έμπειρος τερματοφύλακας αποσόβησε ξανά τον κίνδυνο για την ομάδα της Γένοβας. Μίλαν

Ο Ντέστρο πλήγωσε τη Μίλαν

Το πρώτο τέρμα της Τζένοα ήρθε με το «καλησπέρα» του δευτέρου μέρους. Σε φάση διαρκείας ο Σομουρόντοφ έκανε σουτ, με τον Ντοναρούμα να αποκρούει. Στην εξέλιξη της φάσης το… ριμπάουντ πήγε στον Ντέστρο που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα για τη Μίλαν να πανηγυρίσει. Ο Καλάμπρια με ωραίο σουτ εκτός περιοχής κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το ματς. Ο προπονητής των ροσονέρι έβγαλε τον Ρέμπιτς λίγο αργότερα, δείγμα του ότι ο παίκτης του δεν έδειξε καλά στοιχεία σήμερα. Αυτό έφερε αναταράξεις στους φιλοξενούμενους, με τον Ντέστρο να το εκμεταλλεύεται αυτό.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνδιού, ο 29χρονος φορ με μια καρφωτή κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Ντοναρούμα για το 2-1. Η Μίλαν έβγαλε αντίδραση, όπως δηλαδή έπρεπε να κάνει. Αρχικά προειδοποίησε και έπειτα σκόραρε. Είχε δοκάρι με τον Χιούζ από πλεονεκτική θέση στο 78′. Πέντε λεπτά μετά ήρθε το 2-2 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Καλουλού Κιατένγκα από ασίστ του Ρομανιόλι.

Στην κόψη του ξυραφιού το ματς στα τελευταία λεπτά… Στο 90′ ο Σαμάνκα πήγε να ξεράνει τη Μίλαν. Ο Ντοναρούμα όμως του στέρησε τη χαρά και παράλληλα έσωσε τα προσχήματα για την ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ