ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Έχασε το πέναλτι ο Κριστιάνο – Γκέλαρε η Γιουβέντους (vid)

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Αταλάντα μένοντας στο 1-1 στο Τορίνο αφήνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.

Έχασε το πέναλτι ο Κριστιάνο – Γκέλαρε η Γιουβέντους (vid)

Στο Τορίνο πραγματοποιήθηκε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής στη Σέριε Α. Η Γιουβέντους των Αντρέα Πίρλο και Κριστιάνο Ρονάλντο φιλοξένησε την Αταλάντα του Ζιάν Πιέρο Γκασμπερίνι. Μια αναμέτρηση που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ικανές για τα πάντα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι. Η πίεση των «Μπιανκονέρι» με ή χωρίς τη μπάλα απέδιδε νέες κατοχές και έξτρα απειλή στα καρέ της Αταλάντα. Στο 12′ η Μεγάλη Κυρία έφθασε μια ανάσα από το γκολ ωστόσο ο Άλβαρο Μοράτα σπατάλησε μια σπουδαία ευκαιρία. Το τακουνάκι του Ισπανού επιθετικού δε βρήκε τον στόχο την ίδια ώρα που ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε εξουδετερωθεί.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Μοράτα όμως το πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο ο Φεντερίκο Κιέζα λίγα λεπτά αργότερα. Ο Ιταλός εξτρέμ πήρε τη μπάλα έκανε τη διείσδυση και με πανέμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας. Όλο το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τη Γιουβέντους να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την Αταλάντα να προσπαθεί αραιά και που να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή.

Δύο όμορφα γκολ – Ένα για Γιουβέντους και ένα για Αταλάντα

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μοράτα – και πάλι – στο 50′ πληρώθηκε από την Αταλάντα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο στο 57′ βρήκε αντίδραση ισοφαρίζοντας με το Φρέλερ. Ο ταλαντούχος επιθετικός πήρε τη μπάλα και μπροστά από τον Μπονούτσι εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ κερδίζοντας τον Σέζνι. Γιουβέντους Αταλάντα

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν εκ νέου να ανακτήσουν τον ρυθμό του αγώνα. Η Γιουβέντους στα μισά του δεύτερο ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκολίνι με τον Ιταλό να αποκρούει σταθερά. Από κει και πέρα οι δύο ομάδες παρουσίασαν κακό θέαμα. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις και ένα παιχνίδι που πήγε αποκλειστικά στη δύναμη. Έτσι μοιραία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 με τη Γιουβέντους να χάνει ξανά έδαφος από τη κορυφή.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ