ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν δίνουν μάχη για Καμαρά

Το αστέρι της Μαρσέιγ, Μπουμπακάρ Καμαρά έχει καταφέρει με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις να προσεγγίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων της Ευρώπης.

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν δίνουν μάχη για Καμαρά

Η Μαρσέιγ τη φετινή σεζόν μπορεί να απογοήτευσε στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ όμως δε συμβαίνει το ίδιο και στο Σαμπιονά. Εκεί οι Μασσαλοί με το πέρας 12 στροφών βρίσκονται στη 4η θέση της βαθμολογίας απέχοντας τρεις βαθμούς από τη κορυφή. Αν συνυπολογίσει κανείς πως σε σχέση με τους ανταγωνιστές της έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα τότε θα καταλάβει πως τα πηγαίνει περίφημα. Ο Βίλας Μπόας έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο στηρίζεται σε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι και ο Μπουμπακάρ Καμαρά.

Ο 21χρονος Γάλλος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο άμυνας και μεσαίας γραμμής. Ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του προκαλώντας αίσθηση στην Ευρώπη. Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες κορυφαίων συλλόγων. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Μίλαν παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του παίκτη.

«Πόλεμος» για τον Καμαρά

Η Μαρσέιγ γνωρίζει το ενδιαφέρον των «μεγάλων» και περιμένει πως αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρας της μεγάλης απόφασης. Ο γαλλικός σύλλογος όμως παρουσιάζεται έτοιμος για σκληρές διαπραγματεύσεις. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Μασσαλοί έχουν ορίσει τιμή για τον παίκτη, η οποία αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που δυσκολεύει αφάνταστα το έργο των μνηστήρων.

Ο Μπουμπακάρ Καμαρά είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της Μαρσέιγ. Έτσι είναι σαφές πως για να τον αποχωριστεί θα πρέπει να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι. Οι βασικοί υποψήφιοι για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη ξέρουν πως αν δεν βιαστούν η τιμή αυτή μπορεί κάλλιστα να ανέβει ακόμη περισσότερο. Οι εμφανίσεις του νεαρού Γάλλου τον καθιστούν κομβικό παίκτη για την ομάδα.

Είναι ένα αμυντικό χαφ που έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ξεχωρίσει. Τρέχει ακατάπαυστα, μοιράζει σωστά τη μπάλα και δημιουργεί την ηρεμία που χρειάζεται η συγκεκριμένη περιοχή του γηπέδου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ