ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Πέρασε τα δύσκολα, στη Μπιλμπάο θα κολλούσε; (vid)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο το πάλεψε όντας με 10 παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως γνώρισε την ήττα (3-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέρασε τα δύσκολα, στη Μπιλμπάο θα κολλούσε; (vid)

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» υποδέχθηκε στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο την πάντα επικίνδυνη Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Οι Μαδριλένοι μετά από τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις αναζητούσαν ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό τους. Απέναντί τους τέθηκαν οι Βάσκοι, οι οποίοι δεν προχωρούν όπως θα ήθελαν στη σεζόν.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Μαδριλένους να έχουν τα ηνία. Στο 12ο λεπτό όμως η Αθλέτικ ήταν αυτή που έφθασε κοντά στο γκολ. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πάτησε περιοχή πλάσαρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Η φάση ελέγχεται για πέναλτι καθώς στο τελείωμα του Ισπανού ο Καρβαχάλ τον σπρώχνει και τον πετά εκτός πορείας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο Ραούλ Γκαρσία αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών αφήνοντας κατά συνέπεια την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Αυτό που έλειπε από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν το γκολ. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν την μπάλα γύρω από την περιοχή της Αθλέτικ χωρίς όμως να φθάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ό,τι πάλευαν για 45 λεπτά το κατάφερε ο Τόνι Κρόος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γερμανός χαφ έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από τη περιοχή. Χωρίς πολύ σκέψη ο έμπειρος μέσος πραγματοποίησε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Ουνάι Σιμόν. Το τέρμα αυτό έμελλε να χωρίσει τις δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά. Ρεάλ Μαδρίτης Αθλέτικ Μπιλμπάο

Έδειξε αντίδραση η Μπιλμπάο όμως η Ρεάλ πήρε το τρίποντο

Στην επανάληψη η Αθλέτικ Μπιλμπάο εμφανίστηκε ορεξάτη και έτοιμη να κάνει τη ζημιά ακόμη και με ποδοσφαιριστή λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Στο 53′ οι Βάσκοι πάτησαν περιοχή και ισοφάρισαν με τον δεξιό του οπισθοφύλακα. Ο Κάπα ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της «Βασίλισσας» και με διπλή προσπάθεια παραβίασε την εστία του Τιμπό Κουρτουά.

H Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέχεια έχασε αρκετό χρόνο μέχρι να διαχειριστεί τη κατάσταση. Από το 70′ και μετά όμως η ομάδα του Ζιντάν έσφιξε τον κλοιό γύρω από τα καρέ του Ουνάι Σιμόν. Στο 75′ οι Μαδριλένοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ χάρις τον χρυσό τους σκόρερ. Ο Καρίμ Μπενζεμά με σκαστή κεφαλιά εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αθλέτικ.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Αθλέτικ Μπιλμπάο προσπάθησε να πιέσει με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει. Η κακή απόψε Ρεάλ οπισθοχώρησε ωστόσο δεν το πλήρωσε. Μάλιστα στο φινάλε του αγώνα κατάφερε να βρει ακόμη ένα γκολ, ξανά από τον Καρίμ Μπενζεμά. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τη «Βασίλισσα» να πανηγυρίζει άλλη μία νίκη. Με αυτό το τρίποντο η Ρεάλ βρέθηκε στη κορυφή σε ισοβαθμία με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Και οι δύο ομάδες όμως έχουν παιχνίδι/παιχνίδια λιγότερα.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ