ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Στο “σπίτι” της Άρσεναλ δεν μιλάνε για… νίκη (vid)

Σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς η Άρσεναλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1, με την ανταγωνιστική Σαουθάμπτον.

Στο “σπίτι” της Άρσεναλ δεν μιλάνε για… νίκη (vid)

Δεν γίνεται; Δεν μπορεί; Δεν θέλει; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι η απάντηση. Η Άρσεναλ έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη. Ειδικά στην έδρα της! Οι “κανονιέρηδες” στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ υποδέχτηκαν στο “σπίτι” τους τη Σαουθάμπτον.

Ωστόσο, ούτε την αντίσταση των “Αγίων” δεν έκαμψαν οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την Άρσεναλ να σώζει την παρτίδα με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ. Και πάλι με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Λονδρέζοι, μετά τις δύο κίτρινες που είδε ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ έχει πρόβλημα. Σοβαρό πρόβλημα. Οι Λονδρέζοι δεν μπορούν με τίποτα να νικήσουν. Όχι μόνο εκτός έδρας, πόσο μάλλον εντός. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα δείχνουν κάθε φορά πως υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να μην πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Και όσο αυτό συνεχίζεται η ιστορική ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας θα βουλιάζει ολοένα και περισσότερο στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Η Σαουθάμπτον πήγε στο “Έμιρεϊτς” με σκοπό να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της και τα θετικά αποτελέσματα.

Αυτά δεν ήταν μόνο λόγια του… αέρα ή κάποιες θεωρίες. Ο Θίο Γουόλκοτ πρόλαβε να “πληγώσει” την παλιά του ομάδα με γκολ στο 18′ με τον Άνταμς να του δίνει την τελική πάσα. Όπως είναι λογικό και επόμενο οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν πολύ χρόνο μέχρι να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους και να δείξουν ότι… υπάρχει ζωή. Ακόμη και έτσι, όμως, το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι.

Η πίεση της Άρσεναλ όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν. Εν τέλει οι Λονδρέζοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο 52′. Ωστόσο, τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους αποχώρησε με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ο λόγος για τον Γκάμπριελ Μαγκαλάες, ο οποίος αποβλήθηκε στο 62′, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Κάτι που γίνεται κάθε τρεις και λίγο στα ματς της Άρσεναλ.

Από εκεί και πέρα όσες φάσεις και αν δημιουργήθηκαν δεν μπήκε άλλο γκολ. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος με την Άρσεναλ να δείχνει με τον χειρότερο τρόπο ότι δεν μπορεί με τίποτα να πάρει, έστω, και μία νίκη στην έδρα της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ