ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Ακυρώνει τους πάντες για τη Λειψία ο Σζομποσλάι!

Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Άρσεναλ και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στα πόδια του Ντομινίκ Σζομποσλάι, ο Ούγγρος όμως τους έκοψε κάθε ελπίδα.

Ακυρώνει τους πάντες για τη Λειψία ο Σζομποσλάι!

Η στιγμή της εκτόξευσης για τον Ντομινίκ Σζομποσλάι ήταν το γκολ πρόκριση που πέτυχε με την Ουγγαρία ενάντια στην Ισλανδία. Ο 20χρονος έστειλε τη χώρα του στο Euro σκορπώντας χαρά στους συμπατριώτες του. Αυτό το τέρμα παράλληλα εκτόξευσε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ήταν το στιγμιότυπο που τον έκανε γνωστό και σε αυτούς που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν τον γνώριζαν. Όσοι τον ήξεραν είχαν ήδη μια ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητές του. Η Σάλτσμπουργκ γεύεται τους καρπούς του ταλέντου του εδώ και δύο χρόνια. Φέτος βέβαια ο Ούγγρος παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή – μέχρι την πιο εξελιγμένη – του πηγαίου ταλέντου του. Οι εμφανίσεις του με τους Αυστριακούς έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Ντομινίκ Σζομποσλάι

Από Red Bull σε Red Bull ο Σζομποσλάι

Με εννιά τέρματα και δέκα ασίστ στο ενεργητικό του δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος. Εκτός αυτού με μια πρώτη ματιά μπορεί να διακρίνει κανείς πως ο Σζομποσλάι έχει τη κοψιά ενός παίκτη που μπορεί να αφήσει εποχή. Αυτά βλέπουν Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και πολλοί ακόμη. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός όμως φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η πορεία του μάλιστα με τη Σάλτσμπουργκ αναμένεται να τερματιστεί άμεσα καθώς ο επόμενος σταθμός τον περιμένει από τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σζομποσλάι θα υπογράψει άμεσα στη Λειψία. Η γερμανική ομάδα της Red Bull σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει τόσο με τους Αυστριακούς όσο και με τον ταλαντούχο άσσο.

Ο Ούγγρος αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες εβδομάδες στη γερμανική πόλη υπογράφοντας εκεί με την ομώνυμη ομάδα 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως οι μνηστήρες του θα μείνουν με την… όρεξη. Η Λειψία είναι σαφές πως θα τοποθετήσει υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη κάνοντας την μετακίνησή του δύσκολη υπόθεση.

Άπαντες στον γερμανικό σύλλογο πιστεύουν πως αυτή η επένδυση μπορεί να αλλάξει ριζικά την πορεία της ομάδας σε Μπουντεσλίγκα και Ευρώπη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ