ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Έβαλε «πλάτη» για τον Αρτέτα ο Λένο!

Ο Μπεντ Λένο μίλησε για την εικόνα της Άρσεναλ και ανέφερε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστέ και όχι ο Μικέλ Αρτέτα.

Έβαλε «πλάτη» για τον Αρτέτα ο Λένο!

Η Άρσεναλ περνάει μία βαθειά κρίση που αν δεν ξεπεραστεί σύντομα θα έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα για το σύλλογο και την ιστορία αυτής της ομάδας. Οι κανονιέρηδες ξεκίνησαν τη σεζόν με μεγάλες βλέψεις. Κανείς φυσικά δεν περίμενε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά υπήρχε αισιοδοξία ότι θα γίνουν βήματα προς τα μπροστά. Ο Μικέλ Αρτέτα έχει την πίστη των ανθρώπων της ομάδας και γιαυτόν τον λόγο υπέγραψε ένα μακρόπνοο συμβόλαιο και πήρε τα κλειδιά του «μαγαζιού».

Μετά τους πρώτους αναγνωριστικούς μήνες που η ομάδα βελτιώθηκε με τον Ισπανό στον πάγκο της, όλοι πίστεψαν πως πλέον βρέθηκε ο τρόπος η Άρσεναλ να ξεφύγει από τη μιζέρια των προηγούμενων ετών. Κατ΄ όπως φαίνεται όμως, το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και ούτε ο Μικέλ Αρτέτα έχει καταφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα μέχρι τώρα. Τρανότερη απόδειξη δεν μπορεί να υπάρξει από την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα. Οι κανονιέρηδες βρίσκονται στην 15η θέση μετά από 13 αγωνιστικές και έχουν μαζέψει μόλις 14 βαθμούς. Απέχουν μόλις 5 βαθμούς από τη ζώνη του επιβιβασμού, ενώ η τετράδα φαίνεται με το κυάλι. Εκτός αυτού, η ομάδα του Αρτέτα έχει σκοράρει μόλις 11 φορές, δηλαδή λιγότερο από ένα γκολ σε κάθε ματς. Έβαλε «πλάτη» για Αρτέτα ο Λένο!

Παρά την τραγική κατάσταση, ο προπονητής της Άρσεναλ ακόμα χαίρει την εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά και των παικτών του. Μπορεί η συνολική λειτουργία να χωλένει, παρόλα αυτά, οι παίκτες στηρίζουν τον Μικέλ Αρτέτα. Και αυτό έκανε και δημοσίως ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μπεντ Λένο. Ο Γερμανός έβαλε πλάτη για τον κόουτς του και μετέφερε τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα λόγια του Λένο

«Ο προπονητής μας είναι ο τελευταίος λόγος για τον οποίο παρουσιάζουμε αυτήν την εικόνα. Αν μας δει κάποιος εμάς τους ποδοσαιριστές πως είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα καταλάβει τι εννοώ. Θα καταλάβει ότι εμείς είμαστε το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η ψυχολογία μας είναι πολύ κακή και δεν είμαστε πειθαρχημένοι στον τρόπο παιχνιδιού μας. Είναι ξεκάθαρα δικιά μας η ευθύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ