ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Η αυτοθυσία του Πέδρι δείχνει το δρόμο (vid)

Κάτι αλλάζει δειλά δειλά στη Μπαρτσελόνα. Η θέληση και η αυτοθυσία του Πέδρι στο χθεσινό παιχνίδι δείχνει πως ο Κούμαν μπορεί να αισιοδοξεί.

Η αυτοθυσία του Πέδρι δείχνει το δρόμο (vid)

H φετινή Μπαρτσελόνα δείχνει πιο ευάλωτη από ποτέ. Η σταθερότητα λείπει από τους «Μπλαουγκράνα» με τον τεχνικό της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν να πασχίζει κάθε μέρα να βάλει τη δική του ταυτότητα στο σύνολο. Οι Καταλανοί τις τελευταίες ημέρες κατόρθωσαν να καταγράψουν ένα μικρό θετικό σερί. Μια αχτίδα αισιοδοξίας για τους οπαδούς της ομάδας. Όταν ειδικά βλέπεις ενέργειες σαν αυτή του Πέδρι.

Μετά την κάκιστη εμφάνιση και ήττα από τη Γιουβέντους στο Καμπ Νου για το Τσάμπιονς Λιγκ ήρθαν δύο απανωτές επιτυχίες. Πρώτα το Σάββατο κόντρα στη Λεβάντε (1-0 με τέρμα του Μέσι) και χθες το βράδυ με αντίπαλο τη σαφώς δυσκολότερη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα δείχνοντας ζωή και όρεξη για να προσπαθήσει τουλάχιστον να γυρίσει το κουμπί.

Κάτι αλλάζει στη Μπαρτσελόνα – Τρανό παράδειγμα αυτό του Πέδρι

Οι παίκτες του Κούμαν δεν είχαν εύκολο έργο χθες. Μάλιστα αυτό έγινε σαφώς δυσκολότερο όταν οι Βάσκοι προηγήθηκαν χάρις το τέρμα του Γουίλιαν Ζοζέ. Οι Καταλανοί μπόρεσαν μέσα σε ένα ημίχρονο να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να τελειώσουν το παιχνίδι ως νικητές. Άλλες χρονιές ουδείς θα το ανέφερε αυτό ως επιτυχία αλλά ως μια ακόμη μέρα στη δουλειά.

Φέτος όμως το χθεσινό αποτέλεσμα έχει τεράστια σημασία για την ομάδα. Πιο πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι Καταλανοί έδειξαν διάθεση και θέληση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πανηγύρισαν τα γκολ που πέτυχαν όλοι μαζί, ως ομάδα. Πολλές φορές υπερέβησαν εαυτό για να καταφέρουν το στόχο τους.

Χαρακτηριστική εικόνα μια φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ισάκ βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον τερ Στέγκεν. Ο Πέδρι διέσχισε το μισό γήπεδο ακολουθώντας τον αντίπαλο του βάζοντας στο φινάλε το πόδι του για να απομακρύνει τον κίνδυνο. Ο νεαρός δεν πρόσεξε στιγμή πως η προσπάθειά του θα μπορούσε να του αποφέρει κάλλιστα έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο Πέδρι προσέκρουσε άσχημα στο κάθετο δοκάρι, όμως με το πάθος που είχε εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβε ποτέ τον πόνο.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ