ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Και πολύ άργησε – Ο Ζλάταν επιστρέφει!

Η αυριανή ημέρα είναι και η καθοριστική για τη Μίλαν, καθώς ο Στέφανο Πιόλι θα ανακοινώσει τη επιστροφή ή όχι του Ζλάταν στη δράση.

Και πολύ άργησε – Ο Ζλάταν επιστρέφει!

Οι μέρες που αντίπαλοι της Μίλαν δεν είχαν να υπολογίζουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τελείωσαν. Ο Σουηδός επιστρέφει στη δράση σκορπίζοντας ξανά τον φόβο και τον τρόμο στις αντίπαλες άμυνες της Σέριε Α. Ο τραυματισμός που αποκόμισε στο ντέρμπι με τη Νάπολι ανήκει στο παρελθόν.

Τα τελευταία 24ωρα ο Ζλάταν προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που σημαίνει πως ήδη βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Η τελική απόφαση για την επίσημη επιστροφή του 39χρονου στη δράση θα παρθεί ωστόσο από τον προπονητή του, Στέφανο Πιόλι. Ο Ιταλός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι κόντρα στη Σασουόλο. Ένας αγώνας που για τη Μίλαν αποτελεί υψίστης σημασίας έπειτα από τις απώλειες βαθμών με Πάρμα και Τζένοα.

Αύριο τα σπουδαία για Ζλάταν και Κιάερ

Η αναμέτρηση της ερχόμενη Κυριακής είναι must win για τους Μιλανέζους. Ο Ζλάταν είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί – όντας υγιής – να κάνει τη διαφορά και να ηγηθεί της ομάδας του. Το έχει πράξει άλλωστε στα περισσότερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος. Έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Κιάερ. Ο έμπειρος αμυντικός έχει επίσης ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Στέφανο Πιόλι αναμένεται αύριο να αποφανθεί για το ποιοι θα ενταχθούν στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Σασουόλο. Η Μίλαν συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα όντας στη κορυφή της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά νέα ενδεχόμενη απώλεια δεν αποκλείεται να της στερήσει τη μοναξιά της πρώτης θέσης μιας και η Ίντερ βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της.

Ο ανταγωνισμός στη φετινή Σέριε Α κάθε αγωνιστική γίνεται όλο και πιο έντονος. Η κακή πορεία της Γιουβέντους δίνει την ευκαιρία στις ομάδες από το Μιλάνο να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Η Μίλαν έχοντας τον Ζλάταν σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση θα συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί. Οι Μιλανέζοι ελπίζουν ο τραυματισμός να μην επηρέασε τον ηγέτη τους!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ