ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπερμπάτοφ: “Ανεξήγητη η τριάδα με Μέσι και Ρονάλντο”!

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ απόρησε με την τελική τριάδα για τον κορυφαίο παίκτη του 2020, καθώς δεν θεωρεί πως οι Μέσι και Ρονάλντο άξιζαν κάτι τέτοιο

Μπερμπάτοφ: “Ανεξήγητη η τριάδα με Μέσι και Ρονάλντο”!

Παρά το γεγονός ότι το 2020 δεν θα απονεμηθεί το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, ο θεσμός της FIFA για τον κορυφαίο της χρονιάς θα γίνει κανονικά. Οι τρεις υποψήφιοι για τη βράβευση είναι οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και οι συνήθεις ύποπτοι, Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Η παρουσία αυτών των δύο στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα προξένησε μεγάλη εντύπωση στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο παλιός επιθετικός των Γιουνάιτεντ και Τότεναμ δεν θεωρεί πως αυτοί οι παίκτες έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση. Μπορεί η αξία τους να είναι αδιαμφισβήτητη, όμως την περασμένη σεζόν δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους.

Οι ομάδες τους δεν τα πήγαν καθόλου καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου γνώρισαν ταπεινωτικούς αποκλεισμούς.  Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαντόφσκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της περσινής Μπάγερν. Ο Πολωνός επιθετικός δεν σταμάτησε να σκοράρει, οδηγώντας τους Βαυαρούς σε ένα ιστορικό τρεμπλ. Έτσι, ο Μπερμπάτοφ θεωρεί πως ο Λέβα της περσινής σεζόν είναι αυτός που αξίζει απόλυτα το συγκεκριμένο βραβείο. Μπερμπάτοφ

“Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ότι οι Κριστιάνο και Μέσι βρίσκονται ανάμεσα στους φιναλίστ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Δυστυχώς όμως, το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες. Πίσω από τις κάμερες, υπάρχουν ατζέντηδες και τρομερή πίεση. Πολύ μεγαλύτερη από αυτή που βλέπει ο απλός κόσμος. Θεωρώ πως αυτή η κατάσταση είναι λίγο ανησυχητική.

Ο καλύτερος παίκτης του 2020 είναι με διαφορά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Αν δεν πάρει το βραβείο, θα μιλάμε για μια απίστευτη αδικία. Δεν ξέρω ακριβώς ποιοι άλλοι έπρεπε να είναι στην τελική τριάδα μαζί με εκείνον. Όμως σίγουρα δεν έπρεπε οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως πάντα, όλοι διαφωνούν για το ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι πολύ εύκολα κατά τη γνώμη μου. Το βραβείο πρέπει να καταλήξει στον Λεβαντόφσκι, είναι ξεκάθαρο αυτό. Οπότε, όποιος και να ήταν φιναλίστ, δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία”, κατέληξε ο Μπερμπάτοφ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ