ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχουμε ανάγκη άλλον επιθετικό»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν πρόκειται να βγει στις αγορές. Ο Καταλανός εμπιστεύεται το υλικό του και με αυτό θα πορευτεί μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Γκουαρντιόλα: «Δεν έχουμε ανάγκη άλλον επιθετικό»

Η φετινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι είναι άκρως προβληματική. Οι «Πολίτες» παρουσιάζονται ανεπαρκείς στο επιθετικό κομμάτι μη θυμίζοντας σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια. Με το πέρας 12 αγώνων στη Πρέμιερ Λιγκ η Σίτι έχει πετύχει μονάχα 18 τέρματα. Το νούμερο αυτό είναι αρκετά φτωχό αν το συγκρίνουμε με τις αντίστοιχες περιόδους των προηγούμενων ετών επί ημερών Γκουαρντιόλα.

Χαρακτηριστικά, η ομάδα από το Μάντσεστερ τα τρία προηγούμενα χρόνια στις 12 πρώτες αγωνιστικές είχε πετύχει 35,36 και 38 τέρματα αντίστοιχα. Η επιθετική δυστοκία κάνει… μπαμ ωστόσο ο προπονητής του συλλόγου συνεχίζει να πιστεύει πως η ομάδα του δε χρειάζεται ενίσχυση σε αυτόν τον τομέα. Γκουαρντιόλα

Γκουαρντιόλα: Πρέπει να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερο

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προσπαθεί να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές της Σίτι που βρίσκονται στη γραμμή κρούσης. Κουν Αγκουέρο και Γκάμπριελ Ζεσούς παίρνουν το βάρος της ευθύνης της επιθετικής αφλογιστίας. Ο Πεπ όμως παρουσιάζεται αντίθετος με αυτό. «Όλοι έχουν την ευθύνη. Όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε για να πετύχουμε το στόχο. Ο Γκάμπριελ έχει τρομερούς αριθμούς από τη μέρα που βρίσκεται στη Πρέμιερ Λιγκ. Ο Κουν έχει παίξει ελάχιστες φορές λόγω τραυματισμών» ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

«Δεν στερούμαστε υλικού. Διαθέτουμε μεγάλες προσωπικότητες. Πολύ ταλέντο. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε θετικοί. Να μη φοβόμαστε και να προσπαθούμε να σκοράρουμε. Πρέπει να επιμείνουμε, να επιμείνουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αν τα 25 σουτ δεν είναι αρκετά πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερα. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, μια μέρα η κατάρα θα σπάσει. Πέρυσι σκοράραμε περισσότερο, όμως η Λίβερπουλ πήρε το πρωτάθλημα» τόνισε ο Πεπ.

Η Μάντσεστερ Σίτι από εδώ και στο εξής δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Η τελευταία ανέλπιστη γκέλα και η ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ επανάφερε τον προβληματισμό στον σύλλογο. Οι «Πολίτες» ισοφαρίστηκαν και ενώ προσπάθησαν αρκετά δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Ο Γκουαρντιόλα θεωρεί πως η ομάδα του δουλεύει σωστά και η στιγμή που εκείνη θα… ξεμπουκώσει δεν θα αργήσει να έρθει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ