ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Πογκμπά έχει επιστρέψει για τα καλά

Ο Πολ Πογκμπά είναι φανερό ότι έχει ανεβάσει την απόδοσή του στις τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που αποτυπώνεται και στη θέση της ομάδας του.

O Πογκμπά έχει επιστρέψει για τα καλά

O Πολ Πογκμπά από την περσινή χρονιά αποτελούσε σκιά του καλού του εαυτού. Τη φετινή σεζόν είχε χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα με τους Φρεντ, Μακτομινεϊ και Μάτιτς να προτιμώνται. Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος δούλεψε στην προπόνηση και είναι φανερό ότι σταδιακά επιστρέφει πίσω στα καλύτερά του.

Είναι ενδεικτικό ότι έχει ξεκινήσει στα 5 τελευταία παιχνίδια της ομάδας, στα οποία ήταν εξαιρετικός. Μπορεί σε αυτό το διάστημα η στατιστική να του χρεώνει μόνο ένα γκολ αλλά είναι από τις φορές που οι αριθμοί δε λένε την αλήθεια.

Ειδικότερα, πέρα από το γκολ με τη Γουέστ Χαμ είχε σκοράρει και κόντρα στη Λειψία. Ωστόσο, το γκολ δεν χρεώθηκε στον ίδιο γιατί κόντραρε σε αντίπαλο. Παράλληλα, στη χθεσινή (17/12) νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετικός και έβγαλε την πάσα στο δεύτερο γκολ του Μαρσιάλ. Ωστόσο, ούτε αυτή χρεώθηκε ως ασίστ γιατί ο τερματοφύλακας ήρθε πρώτα σε επαφή με τη μπαλιά του Πογκμπά και μετά ο Μαρσιάλ.

Στο ίδιο παιχνίδι ο 27χρονος ολοκλήρωσε 15 πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου αλλά ήταν εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Η διάθεση που έβγαλε αποτυπώνεται στις 8 ανακτήσεις της μπάλας, στις 2 αναχαιτίσεις και στα 3 διωξίματα.

Αυτή η θετική εικόνα του Πογκμπά αποτυπώνεται και στη βασθμολογική θέση της Γιουνάιτεντ. Ειδικότερα, οι “κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται στην 6η θέση με 23 βαθμούς και 5 πόντους από την κορυφή. Ας σημειωθεί ότι η ομάδα του Σόλσκιερ διαθέτει ένα ματς λιγότερο.

Ο Σόλσκιερ αποθέωσε τον Πογκμπά

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έσταξε μέλι για τον Γάλλο μέσο.

“Λάβαμε μια απόφαση. Φυσικά, γνωρίζουμε τη δύναμη του Πογκμπά στον αέρα. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν σημαντικός για εμάς. Κέρδισε σχεδόν κάθε κεφαλιά. Το όραμά του, η δημιουργικότητα. Ο Πολ ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη δουλειά που έκανε. Είναι ετοιμοπόλεμος πια. Έπιασε εξαιρετική απόδοση.”

Ο Σόλσκιερ εξέφρασε, επίσης, και την ικανοποίησή τους με την επιθετική του τριάδα. Ειδικότερα, ο Ράσφορντ σκόραρε 2 τέρματα φτάνοντας τα 11 σε όλες τις διοργανώσεις, ο Μαρσιάλ σκόραρε το πρώτο του γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και ο Γκρίνγουν ήταν ο μόνος παίκτης με τόσα πολλά σουτ.

“Δεν νομίζω ότι το κλειδί είναι να τους βάλεις στο γήπεδο αλλά να τους κάνεις να αποδώσουν. Χρειαζόμαστε να ξεκινήσουν να σκοράρουν γκολ. Τα έχουμε πάει καλά ακόμα και χωρίς αυτούς να σκοράρουν. Έδειξαν τις ικανότητές τους, τώρα χρειαζόμαστε τη συνέπεια τους. Είμαι πολύ χαρούμενος και με τους τρεις. Τα τέρματα που πετύχαμε ήταν υπέροχα”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ