ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

All you need is love and… Λίβερπουλ! (vid)

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η Λίβερπουλ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 7-0.

All you need is love and… Λίβερπουλ! (vid)

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε… Η Λίβερπουλ με συνοπτικές διαδικασίες επικράτησε εκτός έδρας 7-0 της Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλα κέφια τον Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος φορ όχι απλά σημείωσε δύο τέρματα, αλλά έφτιαξε ακόμη ένα για τους συμπαίκτες του, δείχνοντας πως το γκολ κόντρα στην Τότεναμ πριν από μερικές ημέρες ήταν αρκετό, ώστε να του “φτιάξει” την ψυχολογία και να πάρει τα πάνω του.

Εξαιρετικός και ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Αιγύπτιο να μετράει ακόμη δύο γκολ και άλλη μία ασίστ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λίβερπουλ φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Κούραση. Ατυχίες, πολλές και διάφορες. Ωστόσο, ποτέ δεν τα έβαλε κάτω. Ποτέ δεν τα παράτησε. Και όχι μόνο αυτό. Κατάφερε να τα βγάλει πέρα με ελάχιστες απώλειες. Τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς.

Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας οι “κόκκινοι” ξέφυγαν. Ο… μονόλογός τους ξεκίνησε από πολύ νωρίς και σταμάτησε, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα. Οι πρωταγωνιστές; Πολλοί και διάφοροι. Όπως και τα τέρματα που σημείωσαν οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ κόντρα στην αξιόμαχη, Κρίσταλ Πάλας.

Το 1-0 για τη Λίβερπουλ έγινε πολύ νωρίς. Μόλις στο 3′. Ο Μιναμίνο μετά από έναν χρόνο του στην αγγλική ομάδα σημείωσε και το πρώτο του γκολ με αυτή στο αγγλικό πρωτάθλημα. Τα πράγματα στράβωσαν πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους που κατάλαβαν πως το έργο τους δεν θα ήταν μόνο δύσκολο. Αλλά κάτι παραπάνω από τέτοιο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν για περισσότερα τέρματα. Αυτά ήρθαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Μανέ στο 35′ “έγραψε” το 2-0 με τον Φιρμίνο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το γήπεδο είχε ξεκινήσει να… γέρνει επικίνδυνα. Όμως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως οι πρωταθλητές θα ήταν τόσο… σκληροί στο δεύτερο μέρος.

Αντί να ρίξουν ρυθμό και ταχύτητα συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Το 4-0 έγινε από τον Χέντερσον, με τον Φιρμίνο να “χτυπάει” εκ νέου στο 68′ για το 5-0. Ο Κλοπ δεν σταματούσε να χαμογελάει και να δίνει μπράβο από τον πάγκο του. Λογικό εδώ που τα λέμε. Όμως και ο Σαλάχ ήθελε να πάρει και αυτός το… δωράκι του από την άμυνα της Πάλας.

Έτσι, ο Αφρικανός στράικερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με δύο δικά του γκολ. Το πρώτο εξ αυτών σημειώθηκε στο 81′ και το δεύτερο τρία λεπτά αργότερα (84′) με το 7-0 υπέρ της Λίβερπουλ να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ