ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Γλυκαίνεται» η Έβερτον… βουλιάζει η Άρσεναλ (vid)

Η Έβερτον ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ, με τα «Ζαχαρωτά» να επικρατούν με 2-1 και να πατούν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

«Γλυκαίνεται» η Έβερτον… βουλιάζει η Άρσεναλ (vid)

Στο Γκούντισον Παρκ δοκιμάστηκε απόψε η αποκαρδιωτική Άρσεναλ. Το συγκρότημα του Μίκελ Αρτέτα αντιμετώπισε στο Λίβερπουλ την εξαιρετική Έβερτον. Τα «Ζαχαρωτά» προερχόμενα από δύο σπουδαίες νίκες ήθελαν να προχωρήσουν σε ακόμη μία. Απέναντί τους βρήκαν μια Άρσεναλ που βρίσκεται στα χειρότερά της όντας στη 15η θέση της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη υπό την παρουσία μικρής μερίδας φιλάθλων βρήκε από το ξεκίνημα τις δύο ομάδες να αναζητούν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έβερτον και Άρσεναλ προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ το οποίο θα έβαζε σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο. Τελικά αυτή που χαμογέλασε πρώτη ήταν η γηπεδούχος Έβερτον. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άνοιξε το σκορ στο 22′. Η όμορφα εκπληρωμένη επίθεση των «Ζαχαρωτών» κατέληξε στα δίχτυα του Λένο, με τον Γερμανό να βλέπει τον συμπαίκτη του Χόλντινγκ να κάνει τελευταίος επαφή χάνοντας τη μονομαχία με τον Κάλβερτ Λιούιν. Έβερτον Άρσεναλ

Με το 1-0 στη πλάτη η Άρσεναλ κλήθηκε να κυνηγήσει με μεγαλύτερη ζέση κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. Για καλή της τύχη το τέρμα που έψαχνε το βρήκε στο 35′ Οι «Κανονιέρηδες» κέρδισαν πέναλτι με τον Πεπέ να νικά με όμορφη εκτέλεση τον Πικφορντ. Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ για τους Λονδρέζους, καθώς ακόμη μία αδράνεια στα μετόπισθεν πληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Ο Γέρι Μίνα πήρε τη κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σίγκουρτσον δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του πριν το σφύριγμα για την ανάπαυλα.

Διαχείριση από την Έβερτον – Κατήφεια στην Άρσεναλ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Έβερτον προσπάθησε πρώτα να διαχειριστεί το προβάδισμά της και στη συνέχεια να αναζητήσει άλλο ένα γκολ. Απεναντίας η Άρσεναλ ρίσκαρε, ο Μίκελ Αρτέτα έβαλε σταδιακά στον αγωνιστικό χώρο όλα τα διαθέσιμα όπλα του. Η δημιουργία όμως από πλευράς «Κανονιέρηδων» δεν ήταν επαρκής. Κατά συνέπεια ο Πίκφορντ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν το δοκάρι του Νταβίντ Λουίζ στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.

Τίποτα δεν άλλαξε με το τελικό 2-1 να χαρίζει στην Έβερτον τη 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Στον αντίποδα η προβληματική εικόνα της Άρσεναλ συνεχίζεται. 15η στο πρωτάθλημα και τα σύννεφα πάνω από το Έμιρειτς… πληθαίνουν!

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ