ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Η Ίντερ ετοιμάζει χειμερινή πρόταση για τον Βαϊνάλντουμ

H Ίντερ σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για τον μέσο της Λίβερπουλ, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του Ολλανδού.

Η Ίντερ ετοιμάζει χειμερινή πρόταση για τον Βαϊνάλντουμ

Τους οπαδούς της Λίβερπουλ πρέπει να τους ζώνουν τα φίδια, δεδομένου ότι σε 6 μήνες λήγει το συμβόλαιο του Βαϊνάλντουμ και ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τους “κόκκινους”. Ειδικότερα, οι “κόκκινοι” κάνουν δεύτερες σκέψεις για την ανανέωση του Ολλανδού λόγω της ηλικίας του. Αν ρωτάτε, εμάς, κακώς συμβαίνει αυτό, καθώς o 30χρονος μέσος βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

Αυτήν την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί η Ίντερ, η οποία σκέφτεται σοβαρά να υποβάλλει πρόταση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιταλικό μέσο, TuttoMercatoWeb, αυτό σκέφτεται να πράξει ο πρόεδρος των “νερατζούρι”. Τζιουζέπε Μαρότα.

Ειδικότερα, σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για τον Ολλανδό ύψους 15 εκατ. ευρώ, 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Πρόκειται για μία κίνηση που θυμίζει πολύ την περσινή επιτυχημένη απόπειρα απόκτησης του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ.

Δεν είναι μόνη της η Ίντερ

Η Ίντερ, πάντως, πρέπει να κινηθεί γρήγορα και έξυπνα διότι δεν “παίζει” μόνη της. Έχει ανταγωνισμό και μάλιστα σοβαρό από την Μπαρτσελόνα.

Το θετικό για τους “νερατζούρι” είναι ότι οι “μπλαουγκράνα” αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Συνεπώς, οι Καταλανοί θα προτιμήσουν να κάνουν την κίνησή τους το καλοκαίρι για να γλιτώσουν χρήματα.

Το ζήτημα που προκύπτει για την ιταλική ομάδα είναι η στάση της Λίβερπουλ. Θεωρείται απίθανό να αφήσει τον Βαϊνάλντουμ τον Γενάρη, καθώς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο γρανάζι της ομάδας και τη φετινή χρονιά. Για την ακρίβεια δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα της ομάδας του στην Πρέμιερ Λιγκ σε μία χρονιά γεμάτοι τραυματισμούς για τους συμπαίκτες του.

Αν πράγματι οι “κόκκινοι” δεν πουλήσουν τον Ολλανδό, τότε η Μπαρτσελόνα γίνεται πιο ισχυρή ανταγωνίστρια ενόψει του καλοκαιριού. Και αυτό διότι στη Μπάρτσα είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν. Όλα αυτά, βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι δε θα έχει απολυθεί από τους Καταλανούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ