ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κούμαν: Μπορούμε το πρωτάθλημα – Έχει δρόμο ακόμα

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν συνεχίζει να πιστεύει - δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς - πως η ομάδα του έχει τύχη για το πρωτάθλημα.

Κούμαν: Μπορούμε το πρωτάθλημα – Έχει δρόμο ακόμα

Η Μπαρτσελόνα το απόγευμα του Σαββάτου άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Καμπ Νου μένοντας στην ισοπαλία με τη Βαλένθια. Οι Καταλανοί βάζοντας έναν βαθμό στο σακούλι τους έμειναν στο -8 από τη κορυφή και την Ατλέτικο Μάδριτης. Αν συνυπολογίσουμε πως οι Μαδριλένοι έχουν και παιχνίδι λιγότερο τότε αντιλαμβάνεται κανείς πως η διαφορά μοιάζει αρκετά μεγάλη. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να φανερώνει την προβληματική της εικόνα. Χωρίς διάρκεια στο παιχνίδι της και τρανταχτά λάθη στην αμυντική της γραμμή η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται αρκετά τρωτή, μακριά από τον καλό της εαυτό. Ο τεχνικός του συλλόγου, Ρόναλντ Κούμαν στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα θέλησε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για τη προσπάθεια. Κούμαν

Κούμαν: Πρέπει να ωριμάσουμε και να παλέψουμε μέχρι τέλους

Ο Ολλανδός προπονητής αντιλαμβάνεται την πίεση που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μακριά από τους στόχους της και δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι οπαδοί της. «Η αλήθεια είναι πως δεν χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε μόνο μία δύο καλές περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι πως μας νοιάζει πιο πολύ να επιτεθούμε παρά να αμυνθούμε. Αυτό είδα στο 2-1.

Ήταν ένας αγώνας αρκετά μπερδεμένος. Ήταν όπως φάνηκε δύσκολο για εμάς να ελέγξουμε το παιχνίδι. Σκέφτηκα να παίξω με τρεις στην άμυνα  για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Έχουμε μια πολύ νεαρή ομάδα και είναι λογικό να μην έχουμε πάντα τον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να ωριμάσουμε. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει πει αντίο στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμη δρόμος είναι μια περίπλοκη σεζόν για όλες τις ομάδες. Το πρόγραμμα είναι περίπλοκο, ειδικά για τις μεγάλες ομάδες. Γνωρίζουμε ωστόσο πως η απόσταση από τη κορυφή είναι μεγάλη. Πρέπει να παλέψουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόναλντ Κούμαν.

Η Μπαρτσελόνα καλείται να βρει μια σταθερότητα στην απόδοσή της. Το σημαντικότερο για την ομάδα όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι νίκες. Ακόμη περισσότερο αυτές μακριά από το Καμπ Νου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ