ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Με τον… Best Λέβα οδηγό η Μπάγερν νίκησε στο 93′!

Ο Λέβα τρελαίνει τους πάντες! Η Μπάγερν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με 2 γκολ ο Πολωνός (το δεύτερο στο 93') οδήγησε τους Βαυαρούς στη νίκη και την κορυφή!

Με τον… Best Λέβα οδηγό η Μπάγερν νίκησε στο 93′!

Ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει να τρελαίνει τους πάντες! Η Μπάγερν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με δύο γκολ ο Πολωνός (το δεύτερο στο 93′) οδήγησε την πρωταθλήτρια στη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν με 2-1 και στην κορυφή! Ένα ακόμη αδιανόητο ματς από τον Λέβα, ο οποίος πριν λίγες μέρες κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη στα βραβεία «The Best» της FIFA! Και σήμερα κάνει αυτό!

Η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ με τον Σικ στο 14′, αλλά στο 43′ και το 93′ (!) μίλησε ο καλύτερος. The Best of all! Και με δύο γκολ, έφερε αυτή την υπερπολύτιμη νίκη στην Μπάγερν! Η οποία προσπέρασε τη Λεβερκούζεν, έχει 30 βαθμούς και πλέον στην κορυφή! Στους 28 πόντους οι «ασπιρίνες».

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης δεν… συγκίνησε κανέναν. Ήταν απλά αναγνωριστικό. Μετά το 10′ όμως, η Λεβερκούζεν άρχισε να ανεβάζει στροφές. Και στο 14′ έγινε το 1-0. Ο Πάτρικ Σικ με ένα… άρρωστο σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες»! Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28′, η Λεβερκούζεν πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. Ο Σικ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, σκόραρε με πλασέ, αλλά ήταν οφσάιντ. Οριακά μεν, οφσάιντ δε.

Στο 32′ ο Χάνσι Φλικ είδε τον Κομάν να αποχωρεί από το γήπεδο εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος. Αλλά από εδώ και πέρα, το ματς μόνο καλά πήγε στους πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης! O… Best Λέβα «χτύπησε» για πρώτη φορά, έπειτα από την ανακήρυξή του ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, στο 43′ της αναμέτρησης! Robert Lewandowski sends Bayern top of the table with last-gasp winner against Bayer Leverkusen - Eurosport

Ο Τόμας Μίλερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, Χραντέτσκι και Τα… συγκρούστηκαν, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει το 1-1 με κεφαλιά. Σε κενό τέρμα, ο Πολωνός φορ πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Αλλά η χαριστική βολή δεν είχε έρθει ακόμα για τη Λεβερκούζεν! Στο 93′, μαζί με τον βαθμό της ισοπαλίας, οι «ασπιρίνες» έχασαν και την κορυφή της βαθμολογίας!

Μετά το τραγικό λάθος του Τα, ο Κίμιχ έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Λεβαντόφσκι και ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Υπερπολύτιμο γκολ και αποτέλεσμα για την Μπάγερν Μονάχου!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Ντράγκοβιτς, Τα, Ταπσόμπα, Σινκχράφεν, Βιρτς, Μπαουμγάρτλινγκερ, Αμίρι, Μπέιλι (74’ Ντεμιρμπάι), Ντιαμπί, Σχικ (82’ Αλάριο)

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Σίλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ερναντέζ, Τολισό (68’ Κίμιχ), Γκνάμπρι, Μίλερ, Ντέιβις, Κομάν (32’ Σανέ, 68’ Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι

Τα highlights της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ